- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тренировки
Здравейте, в тази тема може да кажете от кога тренитате /независимо какъв спорт/ и доволни ли сте от това .
(БЕЗ ТЪПАШКИ КОМЕНТАРИ)
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "
9 години волейбол никога не съм се чувствал по щастлив![]()
2 години фитнес (за сега)![]()
5 месеца Фитнес - ама през август не спазвах диети и не тренирах..
Иначе съм доста доволен![]()
Азис - Хоп [music]
От 5 години футбол!Доволен съм и да,и не,тъй като последните ми двама триньори не ме научиха на нищо,а предните два бяха просто върха!!!![]()
![]()
![]()
Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!
година кикбокс
в момента фитнес и тай бокс
The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace
Тренирам карате от 7 години.. Обаче не съм ходил от няколко месеца и смятам да се запиша на бокс.
от 2 месеца зала, и няколко санта в ръката![]()
ФИТНЕС- 4години и 5 месеца. Ръката ми беше станала 39,9 см студена и 1 милиметър не ми стигна за мечтаните 40 санта. Иначе след здрава тренировка съм стигал до 41 см,временно![]()
Страшни теми правитеАйде някой данни за мене
:
Плуване - 4 години професионално (естествено с "ордени ;д ")
Волейбол - почти 2 години
"Street Fitness" - като цяло почнах преди 8 месеца , 5 са били постоянни.
Бих казал, че съм много доволенза това време да кача 15 килограма без нищо, без никакви режими, даже 2 пъти на ден съм ял... И почти всички упражнения на лост ги мога само за 5 месеца (като почнем от кофи, набирания до planche,human flag а и оттам комбинациите).
Спрямо тия 3 спорта съм много доволен, бих ви препоръчал да почнете и вие даже! Едно от най-важните неща в живота ви е спорта, оттам зависи много здравето и психиката на човека !.
4 години волейбол.След него 6 месеца никакъв спорт.След тая голяма пауза,която ми се отрази доста зле,започнах да ходя във фитнеса и ето.. станаха 2 години вече![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Абе май станаха 2 месец фитнес...много съм доволени мисля да продължа още 100 пъти по толкова (даже и повече)