.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Не въпрос, а споделяне ..

Чудя се, дали има и други като мен.. порпинцип дали е имало ?..
    Застрашени, уплашени .. страх да не останат сами,
    застрашени от приятелките си..
    Моменти в които си мислят, че са сами, че никой не може да им
    помогне..
    Той<3 Ми казва, че не би ме оставил, но защо все пак се страхувам?
    Дали ме е страх от това, че ще остана без него или ме е страх, че ще остана изобщо сама?
    Странно ми е ):
    странно се чувствам и изпитвам някакви никакви емоций ):
    Кофти ми е,.
    всъщност, само исках да споделя, знам, че не ви е до проблемите ми, но
    предполагам всеки си има такива моменти . .

Благодаря на тези които отделиха от ценното си време, за да прочетат 5 безсмислени реда (:

Ако не те е страх да загубиш хората до себе си, значи не ги обичаш толкова колкото си мислиш.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

чувствам се като нищо : (
    знам, че те ме обичат, с нищо не са направили така, че
    да им нямам доверие.
    просто ме е страх.

Нищо не е вечно.
    Много хора, които цениш ще се махнат от живота ти.
    Използвай това, че сега са до теб и ги прави всеки ден щастливи, а когато те оставят се усмихни и помни единствено хубавите моменти.
    Давай смело! Живей за мига.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible

Re: Не въпрос, а споделяне ..

Цитирай Първоначално написано от Autumn
    Дали ме е страх от това, че ще остана без него или ме е страх, че ще остана изобщо сама?
    Щото си неуверена в себе си, имаш някакви комплекси. Тъй де, то всеки има... Стреми се непрекъснато към прогрес, дори да не постигнеш веднага желаните резултати, ще се чувстваш по-пълноценна.

Ммм, това, за което говориш ми е познато.
    А чувстваш ли се зависима от приятеля си? Защото само със зависимост от другите хора и от обичта им мога да си обясня страхът да не останеш сама. Като те чета си мисля, че по-скоро те е страх да останеш сама и необичана, отколкото просто да се лишиш от приятеля ти. Да, ако скъсате, сигурно ще ти липсва, но явно има и друго.
    Обяснявам си липсата ти на доверие в хората с това, че предполагаш, че ще те изоставят, което те кара да се страхуваш. Тоя страх от изоставяне може би е породен от ниска самооценка - мислиш си, че не заслужаваш обич и т.н. С такива убеждения е нормално да си мислиш, че другите ще те изоставят. Въобразяваш си, че има висока вероятност да бъдеш сама и приятелите ти да си намерят по-добра от теб.
    А страхът ти от самота може да бъде обяснен със зависимост от тая обич, която искаш да ти се засвидетелства от гаджето, приятелите и т.н.

Това поне е моето обяснение за поведението ти. Може да греша, това са предположения и съдя главно от себе си, понеже и аз нямам никакво доверие на хората, въпреки че изглежда, че няма да ме изоставят или нещо такова. И не ми харесва идеята да съм сама, въпреки че с всичко се свиква.

Ако искаш драсни ЛС :]
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

може би имаш право,
    чувствам се глупаво понякога, в повечето моменти
    страхувам се да си изкавам мислите на глас и изобщо, ако го направя
    ще бъде много деликатно :/
    като отидем у тях и примерно, ако майка му или баща му са си у тях
    поздравявам ги и след това не излизам от стаята, от страх да не се издъня или изобщо.. почнах да развивам чувството, че техните не ме харесват особенно x|

защо ли ..

Re: Не въпрос, а споделяне ..

Цитирай Първоначално написано от Evterpa
    Щото си неуверена в себе си, имаш някакви комплекси. Тъй де, то всеки има... Стреми се непрекъснато към прогрес, дори да не постигнеш веднага желаните резултати, ще се чувстваш по-пълноценна.
    MНОГО ВЯРНО! И аз съм така, и аз си имам такива моменти ... доста често.гледай по оптимистично на нещата и всичко ще е ОК.

може би имаш право,
    чувствам се глупаво понякога, в повечето моменти
    страхувам се да си изкавам мислите на глас и изобщо, ако го направя
    ще бъде много деликатно :/
    като отидем у тях и примерно, ако майка му или баща му са си у тях
    поздравявам ги и след това не излизам от стаята, от страх да не се издъня или изобщо.. почнах да развивам чувството, че техните не ме харесват особенно x|

защо ли ..
    сори , че пиша 2ри път, но всичко , което пишеш ми е адски познато ! знам как се чустваш , но всичко ти е в главата ... както казах гледай по-оптимистично на нещата

дали ще стане с времето
    дали ще дойде от само себе си
    или ще трябва да погледна на животта от друг ъгъл

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    По принцип може и да ти е добре без приятели..
    Може някога да се случи и трябва да се научиш да се оправяш сама,а ако постоянно се страхуваш да не ги загубиш,оставаш по някакъв начин зависима от тях.

В депресия ли си?
    "Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"

Никой не го ебе за шибаното ти, депресирано душевно състояние. И да, трябва да ми благодариш, че отделих от ценното си време, за да прочета 5 безсмислени реда.

Цитирай Първоначално написано от AmanitaMuscaria
    В депресия ли си?
    не бих казала точно

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от dontblameme
    Никой не го е** за шибаното ти, депресирано душевно състояние. И да, трябва да ми благодариш, че отделих от ценното си време, за да прочета 5 безсмислени реда.
    повече са

иначе по темата - всеки си има такива моменти, просто трябва да намериш своя начин за изваждане от депресията.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    В същото състояние съм от години и аз не знам,защо.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Има такива моменти и на мен ми е познато това.. не съм от хората с мн приятели..прекарвам по-голямата си част от времето с приятеля ми и имам този страх,че ако някой ден нещо се случи и той вече не е до мен ще остана много самотна дотолкова,че сигурно няма да виждам смисъл да продължа напред..
    you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си