- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не въпрос, а споделяне ..
Чудя се, дали има и други като мен.. порпинцип дали е имало ?..
Застрашени, уплашени .. страх да не останат сами,
застрашени от приятелките си..
Моменти в които си мислят, че са сами, че никой не може да им
помогне..
Той<3 Ми казва, че не би ме оставил, но защо все пак се страхувам?
Дали ме е страх от това, че ще остана без него или ме е страх, че ще остана изобщо сама?
Странно ми е ):
странно се чувствам и изпитвам някакви никакви емоций ):
Кофти ми е,.
всъщност, само исках да споделя, знам, че не ви е до проблемите ми, но
предполагам всеки си има такива моменти . .
Благодаря на тези които отделиха от ценното си време, за да прочетат 5 безсмислени реда (:
Ако не те е страх да загубиш хората до себе си, значи не ги обичаш толкова колкото си мислиш.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
чувствам се като нищо : (
знам, че те ме обичат, с нищо не са направили така, че
да им нямам доверие.
просто ме е страх.
Нищо не е вечно.
Много хора, които цениш ще се махнат от живота ти.
Използвай това, че сега са до теб и ги прави всеки ден щастливи, а когато те оставят се усмихни и помни единствено хубавите моменти.
Давай смело! Живей за мига.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Щото си неуверена в себе си, имаш някакви комплекси. Тъй де, то всеки има... Стреми се непрекъснато към прогрес, дори да не постигнеш веднага желаните резултати, ще се чувстваш по-пълноценна.Първоначално написано от Autumn
Ммм, това, за което говориш ми е познато.
А чувстваш ли се зависима от приятеля си? Защото само със зависимост от другите хора и от обичта им мога да си обясня страхът да не останеш сама. Като те чета си мисля, че по-скоро те е страх да останеш сама и необичана, отколкото просто да се лишиш от приятеля ти. Да, ако скъсате, сигурно ще ти липсва, но явно има и друго.
Обяснявам си липсата ти на доверие в хората с това, че предполагаш, че ще те изоставят, което те кара да се страхуваш. Тоя страх от изоставяне може би е породен от ниска самооценка - мислиш си, че не заслужаваш обич и т.н. С такива убеждения е нормално да си мислиш, че другите ще те изоставят. Въобразяваш си, че има висока вероятност да бъдеш сама и приятелите ти да си намерят по-добра от теб.
А страхът ти от самота може да бъде обяснен със зависимост от тая обич, която искаш да ти се засвидетелства от гаджето, приятелите и т.н.
Това поне е моето обяснение за поведението ти. Може да греша, това са предположения и съдя главно от себе си, понеже и аз нямам никакво доверие на хората, въпреки че изглежда, че няма да ме изоставят или нещо такова. И не ми харесва идеята да съм сама, въпреки че с всичко се свиква.
Ако искаш драсни ЛС :]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
може би имаш право,
чувствам се глупаво понякога, в повечето моменти
страхувам се да си изкавам мислите на глас и изобщо, ако го направя
ще бъде много деликатно :/
като отидем у тях и примерно, ако майка му или баща му са си у тях
поздравявам ги и след това не излизам от стаята, от страх да не се издъня или изобщо.. почнах да развивам чувството, че техните не ме харесват особенно x|
защо ли ..
MНОГО ВЯРНО! И аз съм така, и аз си имам такива моменти ... доста често.гледай по оптимистично на нещата и всичко ще е ОК.Първоначално написано от Evterpa
![]()
сори , че пиша 2ри път, но всичко , което пишеш ми е адски познато ! знам как се чустваш , но всичко ти е в главата ... както казах гледай по-оптимистично на нещатаПървоначално написано от Autumn
![]()
дали ще стане с времето
дали ще дойде от само себе си
или ще трябва да погледна на животта от друг ъгъл
По принцип може и да ти е добре без приятели..
Може някога да се случи и трябва да се научиш да се оправяш сама,а ако постоянно се страхуваш да не ги загубиш,оставаш по някакъв начин зависима от тях.
В депресия ли си?
"Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"
Никой не го ебе за шибаното ти, депресирано душевно състояние. И да, трябва да ми благодариш, че отделих от ценното си време, за да прочета 5 безсмислени реда.
повече саПървоначално написано от dontblameme
![]()
иначе по темата - всеки си има такива моменти, просто трябва да намериш своя начин за изваждане от депресията.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
В същото състояние съм от години и аз не знам,защо.![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Има такива моменти и на мен ми е познато това.. не съм от хората с мн приятели..прекарвам по-голямата си част от времето с приятеля ми и имам този страх,че ако някой ден нещо се случи и той вече не е до мен ще остана много самотна дотолкова,че сигурно няма да виждам смисъл да продължа напред..
you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**