- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичешки целувки
Аз виждам много момичета да се целуват по устата, уж по приятелски. Според вас това лезбийско ли е?
![]()
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
Тая картинка дето си пуснал е лесбо, ама иначе най-обикновена целувка по устата по скоро е за най-близките приятелки.
Една единствена приятелка целувам по устата и за мен това е знак на обич.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Добре, мерси много за отговора.![]()
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
Това всъщност не са момичета и извънземни и не си предават слюнка и обич чрез целувките, а масонски съобщения, които носят на Бойко Борисов после.
"Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"
Няма,какво да добавя и темата според мен след тоя коментар се изчерпа.Първоначално написано от Me4encety
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Точно !Първоначално написано от Me4encety
![]()
Не възприемам този тип целувки,затова не ги позволявам.
Не е лесбийско, но аз предпочитам по бузата .. (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма нищо лошо в това, дали ще е по устните или бузката..
Аз също. Просто не позволявам подобни целувки между мен и най-добрата ми приятелка. Не мисля ,че и някога ще го позволя.Първоначално написано от Hilary_
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥