- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пръстен на настроението
Някой да знае къде продават в Бургас?? Или да продава? Много искам да си купя, обаче не знам от къде...
Аз имам от пазара,беше 50 стотинки.И се мени цвета според температурата,не според настроението)
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ами тия пт 50ст нищо вярно не показват.
Една фр си взе от индийския (пловдив) беше 4 лв и наистина и показваше настроението.
Аз си поръчах в интернет : )
http://www.teniski.eu/?id=acc&modelid=de22152&menu=3
Passion is Fashion ;]
Ами на моя нищо не му става , тей че ... :PПървоначално написано от shadows92
Passion is Fashion ;]
+ В Лока-та ги има!Първоначално написано от sm_95
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И аз имам абсолютно същия ... Моя като го мокря и му се променя цвета същоПървоначално написано от shadows92
Не мисля, че му става нещо
Принципът на действие е промяна на цвета според температурата на материала. Нищо общо няма с показване на настроение. Едно време ги имаше с идеята, че показваха кога за последно си правил секс. Виждал съм ги и във вариант на карфица за вратовръзка. Направо са си глупости.
Кой пазар???Първоначално написано от neeDaBosS
![]()
![]()
и аз имам вече от около 4 години такъв, но със сърчица. проблемът е, че ми е ГОЛЯМ. :с
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
От кой индийски?Първоначално написано от sm_95
Изобщо не показва настроението, но е хубаво пръстенчето.
Първоначално написано от FuckIt
искам и аз такъв пръстен;(
^ Ем купи си - http://www.teniski.eu/?id=acc&modelid=de22152&menu=3
И аз имам такъв от няколко дни, но ми се струва че съм дала 2лв на вятъра. Наистина е много хубав, но сякаш цвета си стои същия- тъмносин и на места леко лилав. Чудя се дали през зимата ще си сменя цвета на студа...![]()
Аз си бях купила от една сергийка на центъра, но през повечето време седеше син или зелен и беше от температурата, а и вече тази сергийка я няма и аз се чудя къде може да ги има трябва да проверим в Тортуга, но ме съмняваПървоначално написано от Mirage3
![]()