Изчуках сестрата на най-добрия си приятел в нетрезво състояние... И аз не разбрах как и кога стана, а сега тая ме заплашва да каже на брат си, че съм се възползвал от нея, пък то май е обратното. А брат й ми е най-добрия приятел, в един клас сме и сме съотборници (футбол). Какво да правя със шибаната кучка. :/ Излизам от две седмици с една, ама не е проблем ще я разкарам ако трябва...
На аватара приличаш на гей, чудно ми е ,че си ебал момиче![]()
ся по темата-личи си кво си леке.. що наричаш момичето "кучка"?! да не те е изнасилила...това,че си бил пиян не е много голямо оправдание..![]()
заслужаваш тя да каже на брат си..пхахах...
айде мрази ме,че те нареках гей и леке![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Вече нищо не можеш да направиш. Следващия път можеш да пиеш с мярка и да си го държиш в гащите
Няма значение в какво състояние си бил когато си "изчукал" сестра му. Сам си се докарал до това състояние. И не-веселата за теб част е че действията са нещото, по което се съди за човека. Мотивите обикновено остават скрити и неразбрани.
Лека вечер.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
точноПървоначално написано от leadyflame
![]()
Иначе изчукай брат й и нещата ще си дойдат на мястото.
Отвращаваш ме. И кво, едната е шибана кучка,а другата моеш да я разкараш по всяко време викаш, а? Другия път може и да седиш трезвен на диванчето ми се струва...не бих казал, че ти желая успех.![]()
Кофти за приятеля ти и за момичетата обаче...
Добре, как да я накарам да мълчи? Ако му призная ще смекча ли с нещо гнева? Просто сме хипер добри приятели, толкова ми е помагал тоя човек повече от братя сме, а аз кво направих..........
Хайде стига сте нападали момчето,бе.
По темата: По-добре кажи на въпросния ти най-добър приятел какво е станало ,ала - бала. И после той да реши какво да прави.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз лично не бих ти простил. Разбирам да я харесваш и така нататък,но да я "изчукаш" пиян? Не знам какво трябва да направиш.
Забрави да кажеш,че е женственПървоначално написано от Cellmate
, иначе коментара ти е перфе
![]()
WindScar <3333
Ма и аз ти казвам не знам какво стана бе бате ... Хвана ме за ръката и ме закара в другата стая :@
Горкия светец... един път се е напил и тя тая мастия долна се е възползвала от него, мръсна кучка, дано да гори в ада..Първоначално написано от z1p0
![]()
![]()
WindScar <3333
Така като те гледам си якичък така че неговия гняв ти е най-малкия проблем. Ще се сборичкате малко, ще станеш и ще се отупаш.Първоначално написано от z1p0
Проблема ти е другаде. Търсиш си виновен за собственото ти поведение. А туй сочи към незрялост. Както вече казахме - нищо не можеш да направиш освен да си поемеш последствията, които сам си предизвикал.
Dr. Gregory House
Ще си търпиш последствията и хич не ми се оправдавайте с алкохола и наркотиците!
Реших да не ти отнемам от славатаПървоначално написано от xPafx
![]()
А до автора: това, че си бил пиян няма да мине пред момчето...поне така мисля аз, но пък знаеш ли, може и на него да не му дреме много за момичетата.
Оффтопик - и приятеля ти ли е такъв хубавец като тебе, стана ми просто интересно![]()
WindScar <3333
Запалчо, почваш да лазиш по нервите на всички с глупостите дето бръщолевиш.
И кво долната кучка те е изнасилила и те е заплашила с не знам какво та не си могъл да и откажеш? Или е била телепат и ти е внушила единкуп неща?
Оттегли се докато още имаш какво да спасиш.
Dr. Gregory House
май единственото решение е да тръгна със сестрата и след време да направя така че да скъсаме... нищо не може да каже после..
Малиии, ти си по-големо леке от колкот си мислех! ЩЕ използваш момичето само и само да си спасиш кльощавия , нежен задник! Аман от такива мъже като теб... то за това има лесбийки..
WindScar <3333
много ми е интересно как свършва сериала
Един ден с тая нагласа знаеш ли колко издръжки ще имаш да плащаш....
Ама що ли го мисля, като избощо не е мой порблем това![]()
Dr. Gregory House