Дбре-зле...отопил си чушарата... това е положението
Можеш да действаш както си искаш, ама нищо няма да промениш. Което е the cool part![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Голям си идиот.Първоначално написано от z1p0
Първоначално написано от xPafx
WindScar <3333
Пълен мастър е ве! Къде сте виждали такава отдаденост? Той буквално ще извърви the extra mile! Така трябва да сме всички!
Е да, мерси много за помощта, приятел. Вие ме изкарахте някакъв престъпник, истината е че всеки на мое място би го направил. Просто идея си нямате колко бях зле щом не помня случката дори... Кво да направя брат виновен ли съм че тая е някаква маниачка
Дани, ти къде се изгуби?![]()
Dr. Gregory House
z1p0, дай шкайп бебЗзЗиИиИ![]()
искаш ли и мен да чукаш.. тях не ги слущай, те завиждат![]()
![]()
![]()
![]()
WindScar <3333
аз съм момчеПървоначално написано от z1p0
![]()
WindScar <3333
Slow down, tigerПървоначално написано от z1p0
Някои от нас не рипаме на всичко с дупка между краката. Спри да си търсиш оправдания, и да виновен си че си се съгласил. Нали се сещаш че утре аз ще ти кажа "Аре да утрепаме съседа" и в съда няма да мине "Ама той ме накара".
Иначе зле си бил верно е. То хубу че поне тва осъзнаваш(дали?).
Dr. Gregory House
Аз си признавам, че постъпих много глупаво. Обаче момичето имаше повече желание от мен, пък сега иска да ме изкара виновен :Х
И всички биха повярвали и аз бих се очудила ако човек с товя вид иска да оправя женско![]()
z1po ше ни каже, налииииПървоначално написано от CrazyYy
![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Нали се сещаш, че за секс треат двама... се пак не си бил изнасилен....Първоначално написано от z1p0
ама пък са чудя пък, коя ще ти налети на тебе пък..., което ме кара да мисля,че или темата е ебавка, или ти си й налетял..![]()
WindScar <3333
без такива съвети, че ще земе да го направи ..колкот му е акъла...Първоначално написано от kilers
WindScar <3333