за твоя нямаПървоначално написано от z1p0
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Щом си се сложил за аватар значи се смяташ за приц, айде молЯм ти сА![]()
предлагам ти да излезеш малко от форумския свят и да влезеш в реалния, компютърна мишка![]()
май беше към менПървоначално написано от leadyflame
![]()
WindScar <3333
АХхах пълни чикиджии сте всичките, много ясно че ще се сложа за аватар, тва че сте хипер грозни и ви е срам от вас не е мой проблем и тва че висите по цял ден пред форума и се правите на интересни с цел да ви обърнат внимание, ми късмет то утре у други ден не дай Боже излезете с някое момиче/момче ще мълчите като шибани дървета каквито сте си, то е много лесно във форума да се правим на играчи и да говорим квото ни падне ;0
Меня? Шляя се из Central Park в момента. Ти тука завзе форума докато ме нямаше и поколенията се смениха и мен ме забравиха...Първоначално написано от valdesbg
И за последно по темата: няма кво да направиш, признавай-бъди мъж, колкото и да е трудно (а,за някои даже повече) и това е!
фенка съм ти, бацеПървоначално написано от z1p0
![]()
WindScar <3333
ебаваме се на такива като теб![]()
поне аз![]()
WindScar <3333
Автореее, много си спрял. Кажи на приятеля си кво си направил и не се оправдавай, ама тя ме накара и т.н. Ако беше достатъчно умен нищо нямаше да правиш със сестра му. И не не тръгвай с нея, ще затънеш още повече. А момичето, което е с теб в момента, ако я оставиш ще и направиш огромна услуга, горката колко е заблудена да тръгне с кух футболист, мислещ с чурката си. Мда, зле си и то супер много.
то живота се е ебавал с тебе бе хахах я ми кажи почитатели ли събираш с мненията си, щото май само във форума ги пускаш тея лафчета ;-0 кой знае къв чук си с наднормено тегло аххахах
ти само убиди ли знаеш![]()
WindScar <3333
нее, радФаш меПървоначално написано от z1p0
![]()
WindScar <3333
не,аз живея при тях![]()
WindScar <3333
случвало ли ти се е да се погледнеш в огледалото и да се намразиш![]()
не, аз съм нарцис![]()
WindScar <3333
не, имам и скайп![]()
WindScar <3333