ти селянче ли ме нарече? ауу!!! колко добре ме познаваш!Първоначално написано от z1p0
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
ае стига толкова гнус ме е да съм в един форум с тебе пък камо ли да ти пиша![]()
Че аз да не ги викам бе, хората идват заради сеира и секси снимката ти
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Добре де, аз не разбрах какъв е проблемът.
Изнасилил ли си я? Не.
Значи е било по взаимно съгласие.
Като те заплаши, кажи "Давай".
аве малоумник, я тихо там![]()
ТИ се оплакваш в момента във форум!
1.Мязаш на гей
2.Проблемът ти е тъп,малоуммен,идиотски,без мислен фейк, с който сигурно целиш да се похвалиш, че си "чукал"
3.Нали не помниш случката, пък помниш, че те била хванала за ръката?!
4.Мязаш на гей!!
затвори си шибаната устица и отивай си оформяй веждите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Леприкон ли си, кво си аре стига се прави на интересен, боклук. Мъж ли си, жена ли си не знам, ама си хипер жалък/а ако мислиш, че печелиш нещо като се правиш на остроумен/а?
Далече съм от мисълта да те нападам заради начина ти на изказване. Ще се въздържа.![]()
Кажи на приятеля си какво си направил.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
хаха зипо,направил си си друг профил да се 'защитаваш'Първоначално написано от dontblameme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
в колко теми ще го видя все по един и същ начин написано ^^Първоначално написано от dontblameme
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
като гледам тук никой явно не се е напивал ... и мога да ви кажа че наистина не знаеш какво правиш та камоли да мислиш за последствията
пич нали знаеш че рано или късно ще се разбере по-добре по-рано , а и спрете да убиждате а излезте малко навън , да ви мине вятъра през лицето .. случват се и такива неща и според мен момчето си е ок само дето малко се прави на фешън
all day ... all night
авторе, блестиш като звезда. пътеводна при това
REGGAE BOOM <3
Какво ли щеше да стане, ако беше спал с майка му![]()
Eyehategod - Sister Fucker поздрав![]()
Момиче ^^
Тцтцтц![]()
Помисли как би се почувствал ти, ако той беше постъпил така с твоята сестра, нормално е да се разсърди, че дори и повече, но както други ти казаха, трябва да си поемаш последствията. Кажи му, така не губиш нищо !![]()
Винаги имаш избор !
"ИЗДИРИЛ си моя снимка, поласкана съм"
Xpafx е дебела свиневъдна свиня от село![]()
+1 Колко мъка има по този свят...Първоначално написано от leadyflame
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
За благодарност на**а сестра му дооообре. Не се впрягай ще ви мине и на двамата след време.Първоначално написано от z1p0
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Успяхте да ме разкриетеИскам да изтриете първия ми акаунт "z1p0"
ама нещо снимчицата наша любима я няма, що така?Първоначално написано от thegame11
Кажи му фешан футболистче и повече не го обиждай.