Нямала съм проблем с такива неща. Приятелката ми, с която си спяхме почти всеки ден като по - малки (до 8кл.) живееше в къща срещу блока ми. Нашите се познаваха с техните, а и все пак като живетя в къща всеки си има отделна стая и не съм се натрапвала на никого (само дето вдигахме много шум и някой път баба и не беше доволна).
У нас тя също идваше често, особенно когато нашите се случеха да са нощна заедно, щото не ми се стоеше сама.
В края на 8 и началото на девето за малко аз живеех при кумовете на родителите ми, обаче и с тях съм нямала проблем - пускаха ме да спя в приятелка, стига да ги запозная с нея преди това. Имах вечерен час в 10, обаче ако съм с тяхната дъщеря имах като нейният - 11.
В 9 и 10 клас вече се запознах с едно момиче, което като мен живееше сама и започнахме все по често да се събираме както вечер, така и през деня. Тогава съм казвала на майка ми, макар че съм и пропускала де, ама тя нямаше проблем.
И накрая приятеля ми дойде в къщи да живее - мама нямаше никакъв проблем с това (нито пък аз да спя у тях), макар че не се включва много в женската програма...