- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- на лов за момчетаа..
акоо решитее някойй ден да разпуснетее малкоо ии да излезнете с група приятелкии ии искатее нещо мъжко къде ще отидете.. където наистина има ЯКИ момчета.. пишете си града ии място, че ми е интересно![]()
мии пиши и за двата типаа щом ги има да ги уважимеПървоначално написано от Ludwig
![]()
Аз първо се гримирам и си правя косата и си обличам секси дрехи, за да заприличам на човек...
Гримирам се тежко, като по списанията, защото мъжете им харесва.
Правя си косата с много обем, за да изглеждам поддържана.
И обличам един червен минижуп с едни червени дъъълги ботуши (без значение от сезона).
И отивам в МОЛА! Там има много богати мъже... Аз все на женени попадам, но този с който съм сега каза, че ще зареже жена си заради мен (и една фр), така че скоро мисля да му родя дете.
Толкова от мен, муцко!![]()
"Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"
Студентски град. Всички сме романтици.
А така! Казвайте къде ще ходите на лов, че "случайно" и аз да се озова там при готините момчета.
ако искаш може и 2-3 да му родиш.. ноо мерси,че ми поясни плана ти даа оправяне преди да забиваш богати мъже.. апфПървоначално написано от AmanitaMuscaria
![]()
не, лъжа..![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Тук се убихПравя си косата с много обем, за да изглеждам поддържана.![]()
забавно си е момичето![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Ти на магистралата ли отиваш ?Аз първо се гримирам и си правя косата и си обличам секси дрехи, за да заприличам на човек...
Гримирам се тежко, като по списанията, защото мъжете им харесва.
Правя си косата с много обем, за да изглеждам поддържана.![]()
Хаах,И обличам един червен минижуп с едни червени дъъълги ботуши (без значение от сезона).
И отивам в МОЛА! Там има много богати мъже... Аз все на женени попадам, но този с който съм сега каза, че ще зареже жена си заради мен (и една фр), така че скоро мисля да му родя дете.вярваш ли си, че ще се разведе с жена си точно, заради теб.. ? Не ставай за смях в форума с бъдещите си планове, които дори не са сигурни..
![]()
Според мен постът и с всичките тези подробности,е измислица.Гавра,както му викат.Първоначално написано от differenTgiirL
^^ Май Obvious troll is not that obvious.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Както казваше една мацка в една онлайн рубрика - "слагам тежък грим да си личи, че съм лесна курва"Първоначално написано от AmanitaMuscaria
![]()
^ да. И на сутринта вица за говорещия крокодил оживява.![]()
В днешно време да не си мъж. Всякакви клопки, братче. То не е преследване, то не е ловуване... Не жени, а хрътки.![]()
Ти ставаш за смях точно в момента, ама карай.
София - Техническия , ФМИ , ФФ , ТУЕС .
Ше точим лиги на нърдове.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ххахах горките момченца, биват хванати в свирепите капани на момичетатаСамо незнам кой кого гони
В гората,ходя там като искам да хвана някаи ДИВ Тарзан!! Ралллррр![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Навсякъде има готини момчета ,друг е въпроса дали ще ви се вържат.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Затова игнорирам тия с грим и не се напивамПървоначално написано от NambyPamby
![]()
Ние си падаме по компютърни игри, не жениПървоначално написано от NomNomNom
![]()