.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    ^тц ,простичко е ,въпреки опитите ти да го направиш да изглежда завъртяно. Всеки си има идея за собственото си 'ниво' и въпросът ми в тази светлина си е напълно адекватен.

Мога да ти дам моята дефиниция за глупав човек ,но тя си е строго индивидуална и не касае околните.

А ,да ,второ и трето - предпочитам приятел+секс ,не безмозъчна надуваема кукла. Вече сме си говорили с теб на тази тема ,така че не виждам смисъл да задълбавам.
    Виждаш ли, че не е толкова просто колкото си мислиш. Въпроса който си задал е толкова общ, че темата губи от смисъла си...

Ако попиташ един мъж: "Харесваш ли коли?" ще получиш отговор "Е зависи за каква кола говориш". Когато задаваш въпрос го прави както трябва за да получаваш адекватни отговори.

П.С. Разгада ме. По цял ден стоя във форума и чакам да пуснеш тема която с удоволствие да се опитам да усложня...

П.С.2 Относно надуваемата кукла и секса... Чакай да се сетя за онзи "як" лаф... Ахх да... Който подбира-мастурбира. Амено.

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Не ме привличат нито глупавите хора, нито глупавите теми.

Мега фен
    Alabalaportokala
    Човече ,много лош навик имаш да набиваш някакви думи в на хората устата.

Въпросът Е общ ,но всеки може да отговори за себе си - да ,предпочитам да имам връзка с "по-умен" от мен човек или не ,предпочитам някой по-глупавичък.

Как пък само ти не разбра.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Понеже не съм от интелигенцията нямам много големи изисквания, но все пак предпочитам по- умните, та да ме научат на нещо

anonymous708973
    Guest
    Който подбира, мастурбира ... е голяма глупост.

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Със сигурност знам, че всеки мъж предпочита приятелката му да НЕ може да прави всичко сама (не да е тъпа), за да се чувства по-силен и значим, но да си избере грозна? Мисля, че по-скоро ще се опита да си намери по-хубава, защото така се качва повече самочувствието, отколкото ако е по-грозна...все пак си успял да забиеш хубавица, нали? А иначе знам много случаи за хора (момичета и момчета), които си избират обкръжение от по-грознички/тъпички хора, за да изпъкват те самите, но никой не би направил този компромис с Приятелката/Приятеля си според мен. Поне аз не бих.

Супер фен
    Хахах в такъв случай ще чуваш едни и същи клиширани фрази. Ще си пишете +1 на постовете и ще се кефите един на друг колко интелигентни човечета сте се събрали. Липса на всякаква индивидуалност... Всичко разбирам аз, нИ сАм толкова глупав . Мисълта ми беше, че ако сложиш една лека отправна точка в този относително зададен въпрос щеше да е екстра.

Пантерке? Обосновка моля. И разглежай мъжката гледна точка.

Въпрос: колко са момчетата които биха отказали секс на красиво и глупаво момиче? Всеки разбира се. Те момчетата тук търсят жена с 5+ образования едното от които да е в Харавард етцетера. Даже красотата е на заден план. Само да е умна и ЕнТелигентна и 100 кг бизон да е, ще я "минат".

Айде дишайте...

anonymous708973
    Guest
    Обосновката пристига.
    Имам доста приятели от мъжки пол, никой не си ляга със случайна, вдигнали са критериите, отказвали са секс, защото жената била глупава.. и никой не е останал сам дълго

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Обосновката пристига.
    Имам доста приятели от мъжки пол, никой не си ляга със случайна, вдигнали са критериите, отказвали са секс, защото жената била глупава.. и никой не е останал сам дълго
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Въпрос: колко са момчетата които биха отказали секс на красиво и глупаво момиче? Всеки разбира се.
    Виждаш ли прилика? Ако напиша FAIL дали ще съм в грешка?

Тези мъже обвързани ли са какви са? Защото аз съм си волна птичка и не гледам дали момичето може да ми сметне сложни математически уравнения . Ама уатева

Обосновката пристига.
    Въпрос: колко са момчетата които биха отказали секс на красиво и глупаво момиче? Всеки разбира се.

Тези мъже обвързани ли са какви са? Защото аз съм си волна птичка и не гледам дали момичето може да ми сметне сложни математически уравнения . Ама уатева
    Интересно е колко много хора могат да смятат математически уравнения и са уникално тъпи. Говорим за съвсем различни умствени умения - предимно за общуване и обща култура.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho2
    Обосновката пристига.

Интересно е колко много хора могат да смятат математически уравнения и са уникално тъпи. Говорим за съвсем различни умствени умения - предимно за общуване и обща култура.
    Ааа така ли стана вече? Почнахте да се уточнявате, понеже аурис досега ми философстваше, че нямало проблем с това въпроса да е зададен прекалено общо. Пък това за което говориш са повече комуникативни умения, а те са част от умствените умения.

Голям фен Аватара на ScarlettS

Re: Привличат ли ви глупавите хора ?

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Така де - чувствате ли се по-значими ,когато половинката ви е крайно хендикапната в главата ?
    Даже точно обратното. Бих се чувствала тъпо, ако човекът до мен е неспособен да мисли и да води нормален разговор и сигурно бързо би ми станал безинтересен. Същото и ако е грозен и не ме привлича, просто няма смисъл.

anonymous708973
    Guest
    Има една теория за множествената интелигентност. Поинтересувай се.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Глупавите хора са скучни.
    Дори не виждам смисъл да обяснявам повече.

*В моя частен случай, под глупави, разбирам хора, с които не мога да проведа един нормален разговор и които нямат поне едно нещо в живота си, от което наистина да разбират.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не.Искам човекът до мен да ме превъзхожда.Иначе и аз самата ще спра да се боря за усъвършенстване.Смятам,че хора,които търсят глупави и според тях грозни половинки,са комплексари.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Не.Искам човекът до мен да ме превъзхожда.Иначе и аз самата ще спра да се боря за усъвършенстване.
    ДА, ДА, ДА!!! Обожавам мъж, който е много силен в дадена област (нямам предвид физически) и може да ми отговори на тоновете въпроси!

Град
    Велико Търново
    Много! Като магнит за глупави момчета съм,сериозно! Глупави смисъл.. не глупави,ами несериозни и т.н
    Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!

НЕ, не ме привличат глупавите хора ...
    Обичам малко, предимно себе си.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Зависи какво се има предвид "глупав".
    За мен един може да е глупав,а пък за друг може да не е.

Град
    МайнаTown
    Колкото повече, толкова повече !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си