- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Привличат ли ви глупавите хора ?
Виждаш ли, че не е толкова просто колкото си мислиш. Въпроса който си задал е толкова общ, че темата губи от смисъла си...Първоначално написано от Auriss
Ако попиташ един мъж: "Харесваш ли коли?" ще получиш отговор "Е зависи за каква кола говориш". Когато задаваш въпрос го прави както трябва за да получаваш адекватни отговори.
П.С. Разгада ме. По цял ден стоя във форума и чакам да пуснеш тема която с удоволствие да се опитам да усложня...
П.С.2 Относно надуваемата кукла и секса... Чакай да се сетя за онзи "як" лаф... Ахх да... Който подбира-мастурбира. Амено.
Не ме привличат нито глупавите хора, нито глупавите теми.
Човече ,много лош навик имаш да набиваш някакви думи в на хората устата.Alabalaportokala
Въпросът Е общ ,но всеки може да отговори за себе си - да ,предпочитам да имам връзка с "по-умен" от мен човек или не ,предпочитам някой по-глупавичък.
Как пък само ти не разбра.
Понеже не съм от интелигенцията нямам много големи изисквания, но все пак предпочитам по- умните, та да ме научат на нещо![]()
Който подбира, мастурбира ... е голяма глупост.
Със сигурност знам, че всеки мъж предпочита приятелката му да НЕ може да прави всичко сама (не да е тъпа), за да се чувства по-силен и значим, но да си избере грозна? Мисля, че по-скоро ще се опита да си намери по-хубава, защото така се качва повече самочувствието, отколкото ако е по-грозна...все пак си успял да забиеш хубавица, нали? А иначе знам много случаи за хора (момичета и момчета), които си избират обкръжение от по-грознички/тъпички хора, за да изпъкват те самите, но никой не би направил този компромис с Приятелката/Приятеля си според мен. Поне аз не бих.
Хахах в такъв случай ще чуваш едни и същи клиширани фрази. Ще си пишете +1 на постовете и ще се кефите един на друг колко интелигентни човечета сте се събрали. Липса на всякаква индивидуалност... Всичко разбирам аз, нИ сАм толкова глупав. Мисълта ми беше, че ако сложиш една лека отправна точка в този относително зададен въпрос щеше да е екстра.
Пантерке? Обосновка моля. И разглежай мъжката гледна точка.
Въпрос: колко са момчетата които биха отказали секс на красиво и глупаво момиче? Всеки разбира се. Те момчетата тук търсят жена с 5+ образования едното от които да е в Харавард етцетера. Даже красотата е на заден план. Само да е умна и ЕнТелигентна и 100 кг бизон да е, ще я "минат".
Айде дишайте...![]()
Обосновката пристига.
Имам доста приятели от мъжки пол, никой не си ляга със случайна, вдигнали са критериите, отказвали са секс, защото жената била глупава.. и никой не е останал сам дълго![]()
Първоначално написано от PinkPan7her
Виждаш ли прилика? Ако напиша FAIL дали ще съм в грешка?Първоначално написано от Alabalaportokala
Тези мъже обвързани ли са какви са? Защото аз съм си волна птичка и не гледам дали момичето може да ми сметне сложни математически уравнения . Ама уатева
Интересно е колко много хора могат да смятат математически уравнения и са уникално тъпи. Говорим за съвсем различни умствени умения - предимно за общуване и обща култура.Първоначално написано от Alabalaportokala
Ааа така ли стана вече? Почнахте да се уточнявате, понеже аурис досега ми философстваше, че нямало проблем с това въпроса да е зададен прекалено общо. Пък това за което говориш са повече комуникативни умения, а те са част от умствените умения.Първоначално написано от Chacho2
Даже точно обратното. Бих се чувствала тъпо, ако човекът до мен е неспособен да мисли и да води нормален разговор и сигурно бързо би ми станал безинтересен. Същото и ако е грозен и не ме привлича, просто няма смисъл.Първоначално написано от Auriss
Има една теория за множествената интелигентност. Поинтересувай се.
Глупавите хора са скучни.
Дори не виждам смисъл да обяснявам повече.
*В моя частен случай, под глупави, разбирам хора, с които не мога да проведа един нормален разговор и които нямат поне едно нещо в живота си, от което наистина да разбират.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не.Искам човекът до мен да ме превъзхожда.Иначе и аз самата ще спра да се боря за усъвършенстване.Смятам,че хора,които търсят глупави и според тях грозни половинки,са комплексари.
ДА, ДА, ДА!!! Обожавам мъж, който е много силен в дадена област (нямам предвид физически) и може да ми отговори на тоновете въпроси!Първоначално написано от sexy_for_you
Много! Като магнит за глупави момчета съм,сериозно!Глупави смисъл.. не глупави,ами несериозни и т.н
![]()
Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!
НЕ, не ме привличат глупавите хора ...![]()
Обичам малко, предимно себе си.
Зависи какво се има предвид "глупав".
За мен един може да е глупав,а пък за друг може да не е.