Фу, то повечето не го осъзнават това. За това и се занимават със значително по-малки понякога.
Иначе , ако под глупост взираш - необразованост + липсва на каквато и да е било природна интелигентност - няма да ми свърши работа.
Необразоваността всъщност не ми пречи - ако ще да е неграмотен , но ако му щрака глава добре - това е ценно.
Не знам защо не харесвам глупави мъже, предполагам , че говори , че имам някакъв комплекс, че съм тъпа и се плаша от хора, които приличат на мен .
Защото , ако се оставим на истинската животинска същност, ще харесваме красивите и няма да има значение интелекта. Всъщност , ще има до толкова , че да знаем, той може да се грижи за мен и децата ( чисто хипотетично ).

А доста мъже недоумяват за какво им е умна жена ( мразя умен/глупав категориите , но опитвам ) . В провинцията най-големият кеф е приятелката ти да е сходна със стереотипа за секси чалга звезда , същевременно да прави супер добрите свирки, да има приятелки , които могат да духат на твоите приятели , или да правиш тройка с тях . Недай си боже надигне глава - стъпкана на място . За какво й е мозък.
Може и да са прави,
Ама тяхното си е до възпитание и това което виждат вкъщи.