- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Привличат ли ви глупавите хора ?
Фу, то повечето не го осъзнават това. За това и се занимават със значително по-малки понякога.
Иначе , ако под глупост взираш - необразованост + липсва на каквато и да е било природна интелигентност - няма да ми свърши работа.
Необразоваността всъщност не ми пречи - ако ще да е неграмотен , но ако му щрака глава добре - това е ценно.
Не знам защо не харесвам глупави мъже, предполагам , че говори , че имам някакъв комплекс, че съм тъпа и се плаша от хора, които приличат на мен .
Защото , ако се оставим на истинската животинска същност, ще харесваме красивите и няма да има значение интелекта. Всъщност , ще има до толкова , че да знаем, той може да се грижи за мен и децата ( чисто хипотетично ).
А доста мъже недоумяват за какво им е умна жена ( мразя умен/глупав категориите , но опитвам ) . В провинцията най-големият кеф е приятелката ти да е сходна със стереотипа за секси чалга звезда , същевременно да прави супер добрите свирки, да има приятелки , които могат да духат на твоите приятели , или да правиш тройка с тях . Недай си боже надигне глава - стъпкана на място . За какво й е мозък.
Може и да са прави,
Ама тяхното си е до възпитание и това което виждат вкъщи.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...