.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Проблем

Проблем

Здравейте.Откакто съм в пубертета по кожичката на пениса и по скротума ми излезнаха малки бели пъпчици.Мислех , че с времето ще се махнат,но само си променят броя. Някой , ако знае нещо по въпроса да пише,ако не на доктор ще се ходи.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    най-добре отиди на лекар...

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    От доста време ги имаш,както разбрах и се увеличават тия бели пъпчици бягай на лекар по-добре.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да не са РРР?
    Опиши ги по-подробно, де. Облачно е и кристалната топка не е оферта.

Местя темата в правилния раздел.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ако пъпчиците продължават по целият ствол, до ръбчетата на главичката, то ти НЯМАШ проблем. 20% от мъжете имат такива пъпчици, дори и аз. Не пречат, нито на секса, нито на самочувствието, не миришат и не създават дискомфорт. Премахват се с лазер, 15 лв на квадратен сантиметър, процедурата е болезнена, изсипваш сумати излишни пари.

Давайте следващия път по една снимка, мама му

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си