- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли някаква надежда
Обикновено момичетата имате навика в такива случаи да пускате на първия мераклия. Просто претегли плюсовете и минусите преди да го направиш.Първоначално написано от Tajnomomiche
Никога не бих простила на някого, ако ме скъса със смс след 8 месеца.
Не мисля, че ще се съберете.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Виж мила,просто може би има някакъв проблем който не ти споделя за да не те притеснява и иска да остане известно време сам да преосмисли нещата и да си подреди мислите в главата.Ако те е обичал истински и е държал и е нямало друга към която да се привърже толкова много ще се върне.Но ти трябва да си много търпелива и да почакаш.И дори и да не се върне бъди силна и продължи напред.Пожелавам ти от все сърце да се върне и да има любов,обич и разбирателство между вас.Успех ти желая и ще чакам да кажеш че отново сте заедно и сте щастливи!![]()
Толкова много искам да стане такаПървоначално написано от selenaa56
И преди още в началото заради едно недоразумение скъсахме на първия месец , когато все още нямаше толкова силни чуства да не кажа , че аз само си падах по него без нищо сериозно . След точно 3 дена той дойде , за да ми каже , че му липсвам много и иска да сме заедно ... Просто сега не мога да повярвам , че това е същия човек който до преди няколко дена като се будех до него ми казваше колко е щастлив че е с мен , който идваше посред нощ на прозореца ми само, за да ме види как съм ... никога и през ум не ми е минавало , че всичко ще свърши по тоя ш*бан начин
![]()
![]()
![]()
И аз скъсах приятеля ми със смс(бяхме заедно близо 2 години). Беше много гадно от моя страна. Изобщо недей да му пишеш и звъниш, остави го да осъзнае,че те е загубил. Нека осъзнае постъпката си и нека се почуства толкова ужасно колкото и ти. Както аз го заслужавах , така и той . Ако осъзнае какво е направил и ако осъзнае,че му липсваш и иска да е с теб ще те потърси. Ако не го направи ... продължавай напред.Аз мисля,че тва би било най-правилното ти решение.
![]()
Какво стана в твоя случай , как постъпи ? Някъде по горе споменах , че преди години и аз направих нещо подбно , но много скоро осъзнах грешката си и си дадохме втори шанс.
Бях сигурна , че той ще ми се обади ,ще се сдобриме ... и всичко ще е окей...обаче той така и не се обади.Осъзнах се какво съм направила , опитах се да оправя нещата , но не успях. Той не иска да има нищо общо с мен и го разбирам. Но все пак в моя случай има намесено и друго момче, така че не се отчаивай ... особено ако се обичате. Просто не го търси.Първоначално написано от Tajnomomiche