- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
Здравейте! Моя приятел отчаяно иска анален секс, но аз се притеснявам от болката.С месеци той си настоява, все повече и повече, което ме кара да се замисля дали да му пусна.Накрая се реших.Той ме предразположи с пръсти и тръгна да си вкарва пениса,точно тогава ни възникна малка работа и се наложи да се облечем, когато се върнахме към действията си цялото бельо ми беше в кръв (не капка или две а много) и се отказахме.Това ме накара да се притесня още повече.Дайте ми съвет как да постъпя.
Не мисля,че е нещо сериозно може би те е одраскал с нокът.Честно да ти кажа не знам,какво може да е,защото не ми се е случвало такова нещо с кръвта.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Да не е бил прекалено груб, или изобщо не го е вкарвал? Ако не го е вкарвал, то значи те е одрал с нокът.
Не не беше груб и не мога да си обесня защо се получи така.Дори и да ме е одраскал не вярвам, че може да потече толкова много кръв.Първоначално си помислих, че ми е дошла менструацията защото беше доста, но за нея е доста рано.
Е вече ми се изчерпаха идейте .... но ако още кърви, по добре иди на лекар и му обясни какво е станало - хората са виждали и чували какво ли не, така едва ли биха те изгледали странно.
То ся ще ти мине, ама тия работи се правят мноооого внимателно и бавно. И се използват лубриканти, в твоя случай явно ти трябва нещо по-силно обезболяващо, за да може да ти се отпуснат мускулите на ануса. Но в такъв случай той трябва да е още по-внимателен, което ме съмнява да стане. Най-добре е ти сама да тренираш да си разшириш ануса - с пръсти, или с някакъв предмет, който да е гладък. През два-три дена по 10-15 минути тренировки и после ще ти е само кеф![]()
Само да кажа, че той не си го е вкарвал, когато се гласеше се наложи спешно да излезе навън. Освен пръсти друго не е мушил вътре.
Само времето може да притапи болката от загубата...
Ква кръв бе о.О?!
Тогава най-вероятно те е одрал с нокът . Все пак ако се притесняваш толкова много - отиди на гинеколог.Първоначално написано от KyKlIcHkAtAaAa
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хемороиди?Шегата настрана... от ноктите е 90%!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Е к'ви ще са тия нокти бе?! Направо и е съдрал гъзАПървоначално написано от Sc0RcH
А и нали тя щеше да усети няква зверска болка.
Иди на лекар. Друго не можем да ти кажем...
Най-добре иди на доктор ... Ако е от одраскване първо дето щеше да усетиш, второ той трябва да има ебаси ноктите, че д атекне толкова кръв колкото я описваш
Алекс е прав от ноктите е няма,как да и е съдрал дупето,като само пръсти са били намесени,защото авторката каза,че не го е вкарал.Първоначално написано от theeye770
По-добре да ходи на лекар и да разбере,какво е със сигурно.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Еми именно. А иначе може да и е дошло..Първоначално написано от dream1707
През гъза?Първоначално написано от theeye770
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Тя дори не е казала откъде й е текло.Първоначално написано от Antixrist
Ем щом се притеснява да не е станало нещо при Аналния секс предполагам че от задника и тече.Първоначално написано от theeye770
![]()
одрал те е и после с пишка те е разпорил.. щом не си го искала ти, не е трябвало да го правиш..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Предполагам не си прочел изречението "реших че може да ми е дошло". И извинявай, трябва да си с егати динозавърските нокти че да разпереш гъза на приятелката си така,, а пък тя трябва да е баси мазохистката, че нищо да не усети!?
Ем да ама от поста и си личи,че въможността да и е дошло е няква странична,а се набляга на поблемния нален секс (който дори не се е състоял де).И аз не казвам,че я е порнал с нокти.Нея я боли дори само от докосване там пък камоли да не осети одраскване.Да отиде налекар и това е.Въпреки че едва ли пак ще и потече.Първоначално написано от theeye770
възможно е да е имала малко разтройство....![]()
Благодаря за съветите.В крайна сметка се оказа от ноктите.Кръв повече нямаше.
Първоначално написано от fenkaaa
![]()
Иди на лекар, ако се претесняваш много.
awerw♥
Моля помогнете. Преди малко си бърках в носа и ми текна кръв. От какво може да е ? Някакви идеи? Да ходя ли на лекар? Дали ще се оправи от самосебеси? Моля ви помогнете много съм притеснен.
xaxaxaxa
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe