.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Анален секс

Здравейте! Моя приятел отчаяно иска анален секс, но аз се притеснявам от болката.С месеци той си настоява, все повече и повече, което ме кара да се замисля дали да му пусна.Накрая се реших.Той ме предразположи с пръсти и тръгна да си вкарва пениса,точно тогава ни възникна малка работа и се наложи да се облечем, когато се върнахме към действията си цялото бельо ми беше в кръв (не капка или две а много) и се отказахме.Това ме накара да се притесня още повече.Дайте ми съвет как да постъпя.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Не мисля,че е нещо сериозно може би те е одраскал с нокът.Честно да ти кажа не знам,какво може да е,защото не ми се е случвало такова нещо с кръвта.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Да не е бил прекалено груб, или изобщо не го е вкарвал? Ако не го е вкарвал, то значи те е одрал с нокът.

Не не беше груб и не мога да си обесня защо се получи така.Дори и да ме е одраскал не вярвам, че може да потече толкова много кръв.Първоначално си помислих, че ми е дошла менструацията защото беше доста, но за нея е доста рано.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Е вече ми се изчерпаха идейте .... но ако още кърви, по добре иди на лекар и му обясни какво е станало - хората са виждали и чували какво ли не, така едва ли биха те изгледали странно.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами според мен една от възможностите е да те е "разпорил" направо.. не знам какво може да е

Супер фен Аватара на badsector
    То ся ще ти мине, ама тия работи се правят мноооого внимателно и бавно. И се използват лубриканти, в твоя случай явно ти трябва нещо по-силно обезболяващо, за да може да ти се отпуснат мускулите на ануса. Но в такъв случай той трябва да е още по-внимателен, което ме съмнява да стане. Най-добре е ти сама да тренираш да си разшириш ануса - с пръсти, или с някакъв предмет, който да е гладък. През два-три дена по 10-15 минути тренировки и после ще ти е само кеф

Само да кажа, че той не си го е вкарвал, когато се гласеше се наложи спешно да излезе навън. Освен пръсти друго не е мушил вътре.
    Само времето може да притапи болката от загубата...

anonymous708973
    Guest
    Ква кръв бе о.О?!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от KyKlIcHkAtAaAa
    Само да кажа, че той не си го е вкарвал, когато се гласеше се наложи спешно да излезе навън. Освен пръсти друго не е мушил вътре.
    Тогава най-вероятно те е одрал с нокът . Все пак ако се притесняваш толкова много - отиди на гинеколог.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Хемороиди? Шегата настрана... от ноктите е 90%!

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sc0RcH
    Е к'ви ще са тия нокти бе?! Направо и е съдрал гъзА А и нали тя щеше да усети няква зверска болка.
    Иди на лекар. Друго не можем да ти кажем...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Най-добре иди на доктор ... Ако е от одраскване първо дето щеше да усетиш, второ той трябва да има ебаси ноктите, че д атекне толкова кръв колкото я описваш

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от Sc0RcH
    Е к'ви ще са тия нокти бе?! Направо и е съдрал гъзА А и нали тя щеше да усети няква зверска болка.
    Иди на лекар. Друго не можем да ти кажем...
    Алекс е прав от ноктите е няма,как да и е съдрал дупето,като само пръсти са били намесени,защото авторката каза,че не го е вкарал.
    По-добре да ходи на лекар и да разбере,какво е със сигурно.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Най-добре иди на доктор ... Ако е от одраскване първо дето щеше да усетиш, второ той трябва да има ебаси ноктите, че д атекне толкова кръв колкото я описваш
    Еми именно. А иначе може да и е дошло..

През гъза?
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Antixrist
    През гъза?
    Тя дори не е казала откъде й е текло.

Цитирай Първоначално написано от Antixrist
    През гъза?
    Тя дори не е казала откъде й е текло.
    Ем щом се притеснява да не е станало нещо при Аналния секс предполагам че от задника и тече.

одрал те е и после с пишка те е разпорил.. щом не си го искала ти, не е трябвало да го правиш..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Guest
    Предполагам не си прочел изречението "реших че може да ми е дошло". И извинявай, трябва да си с егати динозавърските нокти че да разпереш гъза на приятелката си така,, а пък тя трябва да е баси мазохистката, че нищо да не усети!?

Предполагам не си прочел изречението "реших че може да ми е дошло". И извинявай, трябва да си с егати динозавърските нокти че да разпереш гъза на приятелката си така,, а пък тя трябва да е баси мазохистката, че нищо да не усети!?
    Ем да ама от поста и си личи,че въможността да и е дошло е няква странична,а се набляга на поблемния нален секс (който дори не се е състоял де).И аз не казвам,че я е порнал с нокти.Нея я боли дори само от докосване там пък камоли да не осети одраскване.Да отиде налекар и това е.Въпреки че едва ли пак ще и потече.

Guest
    възможно е да е имала малко разтройство....

Благодаря за съветите.В крайна сметка се оказа от ноктите.Кръв повече нямаше.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Ами според мен една от възможностите е да те е "разпорил" направо.. не знам какво може да е

Иди на лекар, ако се претесняваш много.
    awerw

Фен
    Град
    Sliven
    Моля помогнете. Преди малко си бърках в носа и ми текна кръв. От какво може да е ? Някакви идеи? Да ходя ли на лекар? Дали ще се оправи от самосебеси? Моля ви помогнете много съм притеснен.

xaxaxaxa
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си