.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Чанта LV

Hybrid View

Чанта LV

Здравейте, търся чанта на louis vuitton ( разбира се не оригиналана ) , нещо до 20-30 лв, търсих в интернет, но ми излизат реплики за по 50-60 лв. Ако може всеки, който знае къде в интернет мога да си намеря такава чанта да даде линк, или за тези, които знаят за такива магазини в Благоевград дето ги има на тази цена нека кажат

П.П - чантата да е кафява и да не е много голяма.. и моля без коментари от типа мнение за този вид чанти
    Винаги имаш избор !

Фен
    Град
    София
    За Благоевград не знам къде продават такива чанти, предполагам ги има в магазините за чанти
    В София ги има и мога да ти кажа къде точно ги продават. В слънчев бряг и изобщо на морето ги има най-много в различни цветове и модели. Вървят около 20-30-35 лв. и по-скъпи има, но те вече са някакви с много екстри.

Охх, аз толкова търсих в няколко града и не мога да намеря - предлагат ми чанти за по 50-60 лв и нагоре, моля те кажи ми къде в София ги има, точно на цените, които каза
    Винаги имаш избор !

Фен
    Град
    София
    В София в Люлин 5 (Кооперативния пазар и Руския пазар). Там има чанти. На Руския пазар даже има магазин само за чанти и портмонета. А на Кооперативния пазар също има такива магазинчета, но са по-малки. Има ги и по Стоков Базар Илиянци.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Защо просто не си купиш чанта,която не е имитация?Има много хубави чанти за по 30 лв. на някакви марки,а не имитации.
    МОМИЧЕ!

wikito123 мерсии Сега като се замисля, наистина може да ги има в Илиянци, не съм ходила там от 2 години, аа там до 30тина лв дали ще си намеря
    Винаги имаш избор !

Фен
    Град
    София
    Със сигурност ще си намериш, аз преди няколко дена ходих, имаше такива чанти, но не е загледах, защото бях тръгнала за яке и анцунг. Ако си намериш да пишеш даже ако искаш и снимка може да сложиш

Фен Аватара на freegirl17
    Град
    SomeWhere ^^
    Ами в Благоевград май не съм виждала,но може да има в Danica и в Art и като тръгнеш от Джошуа нагоре има 2 (1-ят е АРТ другия май не е) и там може да има

В Илиенци трябва да има,но за тези пари може да си намериш чанти на Bershka или Stradivarius(например)
    А и всяка втора на улицата е с такава чанта....

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Тази тема може да ти помогне .. http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=339237
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    ключ.
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си