- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ ...
Здравейте на 15 съм и имам много голям проблем .. Значи преди 2 дена бяхме с един приятел на един купон с много момичета ... Имаше и други момчета но момичетата бяха 14 - 15..Харесахме си 2 аз и приятеля ми ..
След около 2 часа разговори искаха да ни духат .. Така и стана .. Но днес приятеля ми каза че го боли адски много и е червен .. На мен нищо ми няма .. Какво е ..
ако сте били пияни момичетата може да са се разгорещили и да са го одрали нещо а ако не му мине до 1 2 дена наи добре е да отиде на лекар
Болест - едва ли. Не би се проявила само за два дена.
Според мен може да са го одраскали и после да се е инфектирало.
При всички положения, ако до ден-макс 2 не мине - на лекар.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
+1Първоначално написано от SisiStrange
И аз така мисля, по скоро е нещо одрано. Но не мине ли на лекар, може да се окаже и някоя болест.
И аз имах един фр със същия проблем и му го отрязаха![]()
![]()
![]()
![]()
Много си забавен \Първоначално написано от Vasoto129
/ .Ако до 2-3 дена не мине да отиде на лекар.
МОМИЧЕ!
Хахаххх Може да го е захапала !?
love is gone!
Няма да е болест,както казаха по-горе сигурно го е одраскала да отиде на лекар и ще разбере.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
щеше да помни,ако беше станалоПървоначално написано от Gr0zDan0v
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Първоначално написано от Gr0zDan0v
![]()
![]()
А по темата - лекар според мен ..![]()
Обичам те !!![]()