.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Защо?

Защо?

Защо някои хора като видят двама мъже да правят се*с и ги заливат с обиди? А ако са две жени е ок?
    Питам защото е глупаво според мен и всеки си решава какъв да е а отстрани ги заливат с изключително остроумни епитети.Та нещо нередно ли виждате в това или?

Защо да е нередно...и те са хора и те чувстват...кво да ги напрая. Ама ако детето ми стане гей...
    n0 mus1с, n0 l1f3

Защото явно, ако са две жени е възбуждащо. А относно мъжете - те са силния пол и трябва да са мъжествени, а не някакви женчовци.
    Иначе наистина е глупаво, няма нужда от обиди и т.н. Всеки да си прави каквото иска.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    Защото явно, ако са две жени е възбуждащо. А относно мъжете - те са силния пол и трябва да са мъжествени, а не някакви женчовци.
    Иначе наистина е глупаво, няма нужда от обиди и т.н. Всеки да си прави каквото иска.
    +1
    Обичам те !!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    ++++

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    ++++
    няма,какво друго да се добави : ))
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Ами предполагам някой ден, като имаш дете и го изведеш в градинката няма да ти е приятно, ако двама мъже се целуват. Природата е създала мъж е жена и така трябва да си остане! Място за трети пол няма. Иначе си е извращение...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ами защото хората сме такива, сексисти сме.Винаги нещата ще се приемат по различен начин за мъже и жени , много е просто.
    maDamn

Супер фен Аватара на ccdesigns

Re: Защо?

Oще десет пъти да питате? Защото мъжете се очаква да са силния пол, не им отива. Докато жените са по-нежни, по женствени и пак отива повече на жените, отколкото на мъжете. А и жените лесбийки си се държат като жени постоянно, а мъжете гейове искат да са жени постоянно и се държат като такива.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Всеки си избира какъв да е. Не мисля ,че има смисъл от тази тема. Пък и не всеки му харесва едно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Колко пъти ще се разисква тая тема,вече локнаха поне 5 такива...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Колко пъти ще се разисква тая тема,вече локнаха поне 5 такива...
    Тва ще е шестата значи.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си