- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момчетата ..
Никой не е казал, че се отказвам ... просто не ме влече да преследвам момиче и най малкото какво ще да е това момиче което ще иска да я преследвам(със сигорност не мой тип) ако си харесам някоя ще си изиграя играта по по различен начин от този да преследвам.Първоначално написано от stefinkaa7
До сега съм имала само едно гадже, с което бях от 2 клас и много пъти сме се карали (но не сме късали) и аз съм правила първата крачка да се извинявам. Но той ми предложи. Според мен ако двама души наистина се харесват или обичат няма да има смисъл и нужда от ''гонене''.![]()
даа ме гони моми4ето което харесвам ще е много хубажо но това не става мисля 4е ме харесва защото жинаги ми обръща внимание и ни е забавно 2мата но само това
GUBISH-PE4ELISH.JIVOTA_PRODALJAVA NO TRUPKATA VINAGI OSTAVA
Нямам нищо против да съм активния в свалките и флиртовете, супер е ако момичето не тръгне да се чyка с мен още на първата вечер (при положение, че подхождам сериозно на нея).
НО
Пyтки, които ще ми се правят цял месец на недостъпни, само и само да ги оценявам повече като(ако) тръгнем - в коша. Не мерси.