.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от stefinkaa7
    Цитирай Първоначално написано от man4ini
    Не бих си го причинил да преследвам момиче...както губя интерес и момичето да ме преследва
    Да, но може би точно това иска, а ти се отказваш прекалено бързо ..
    Никой не е казал, че се отказвам ... просто не ме влече да преследвам момиче и най малкото какво ще да е това момиче което ще иска да я преследвам(със сигорност не мой тип) ако си харесам някоя ще си изиграя играта по по различен начин от този да преследвам.

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    До сега съм имала само едно гадже, с което бях от 2 клас и много пъти сме се карали (но не сме късали) и аз съм правила първата крачка да се извинявам. Но той ми предложи. Според мен ако двама души наистина се харесват или обичат няма да има смисъл и нужда от ''гонене''.

Град
    plovdiv
    даа ме гони моми4ето което харесвам ще е много хубажо но това не става мисля 4е ме харесва защото жинаги ми обръща внимание и ни е забавно 2мата но само това
    GUBISH-PE4ELISH.JIVOTA_PRODALJAVA NO TRUPKATA VINAGI OSTAVA

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Нямам нищо против да съм активния в свалките и флиртовете, супер е ако момичето не тръгне да се чyка с мен още на първата вечер (при положение, че подхождам сериозно на нея).

НО

Пyтки, които ще ми се правят цял месец на недостъпни, само и само да ги оценявам повече като(ако) тръгнем - в коша. Не мерси.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Голям фен Аватара на Snik4er
    Случвало ми се е, но накрая чак започна да ме плаши...

Last.fmFacebookBLOG

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си