Абе кви са тия сутиени с повдигащ ефект![]()
И на мен страшно ми харесват тези модели. Също обожавам без презрамки от този типПървоначално написано от littleW
![]()
And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"
Имат лента под чашките и са по-стегнати, така че да повдигат гърдите.Първоначално написано от summerxtime
And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"
Благодаря , а знаете ли от къде мога да си взема в Пловдив ?!![]()
1Първоначално написано от iiordanova
горната част
Зеброва шарка, но не е бяло и черно, а някакво шампанско/бежово и черно
Горната част
Роклите са еднакви като модел, както виждате. Стигат до средата на бедрата. И бяха по 2 паунда. Сама си завиждам направо![]()
![]()
Утре мога и сутиените да ви снимам, макар че леко няма смисъл, ако не са облечени.
В Триумф имаше много хубави модели.Първоначално написано от summerxtime
Ако искаш да минеш по-тънко, просто търси в обикновените магазини за бельо. Този тип сутиени едва ли имат характерно име, просто гледаш да има по-широка лента под чашките.Първоначално написано от Imprevisible
Първите 5 минути ще си зяпаш гърдите ей така![]()
![]()
Ти така ли си ги зяпашеПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
http://svejo.net/img_story_custom2/5...png?1264067549
Ей такива си купувам /модела гледайте/. Мразя излишните дантели и шаренията. Черни, бели и розови имам в чекмеджето.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Във Форума в Тракия,в големия магазин за бельо има такиваПървоначално написано от summerxtime
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Пантерке,роклите са супер.Особено първата!
Снимай сутиените все пак.
Аз си купих от тези силиконовите сутиени,който са без гръб и презрамки. Доволна съм,не се смъква и стой готино. А пък за рокли,голи гърбове,бюстиета и т.н. е перфектен.
Олеее, откъде, откъде? Кажи, че си от Пловдив, че и аз искам такъв със силиконов гръб! Не че зимата ще ми трябва, ама аз да си имам![]()
Не съм от Пловдив. Ама ти ме разбра погрешно. Аз си купих такъв - http://images.bidorbuy.co.za/user_im...115655_Bra.jpg А не от тези със силиконовия гръб.![]()
Мацки :*:* Намерих си такива сутиени каквито ми трябваха![]()
Може да постна снимки ама по-късно
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, това по-добре. Мразя да видя някоя жена с хубава, скъпо изглеждаща рокля и отзад ПЛЬОК - СИЛИКОНОВ ГРЪБ ОТ СУТИЕН! НЕЛЕПО!Първоначално написано от iiordanova
Аз пък откога търся сутиени без презрамки - ама няма.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
^ Има, има. Продават се с презрамки, но могат да се махат и стой много красиво ( Сутиен тип бриджитка се водят ). Отиди в някой по-хубав магазин и попитай, аз си купих един уникален преди 2-3 месеца, понеже бях на сватба, а ми трябваше само да е без презрамки, тъй като роклята ми нямаше гол гръб. Не са от най-удобните сутиени, но стават.
http://underwear.bg/?go=_common&p=it...=2318&type=big
Такъв модел е моят, само че без всякакви джвъчки, черен, сатениран и презрамките му се махат.![]()
По повечето магазини продават анатомични сутиени (отвътре има подплънки които са зашити или прикрепени по начин, така че да не паднат)
Аз си купувам такива и съм много доволна.
Имам приятелки, които нямат особено голям бюст и от такъв тип сутиен са много доволни!
Продават се на повечето магазини и ако се чудите какъв да се купите този тип ще бъде добър избор.
Пример за такъв сутиен е първата снимка на Runaway11 от трета страница.
Надявам се да съм помогнала!
Успех!![]()
Тези сутиени не могат да седят без презрамкиПървоначално написано от ivietka
![]()
![]()
Аз си купих със силиконов гръб от един магазин в Хали на 2 етаж отдясно последния магазин.Първоначално написано от PinkPan7her
Ок мерси !!Първоначално написано от sunnnnnnnn
![]()
Момичета имам още един въпрос (малко странен).
Миналата година не носех сутиени и така гърдите ми изглеждаха по-малки.Но сеха вече имам и те изглеждата доста по_едри .Въпрода ми е според вас дали съучениците и ми идругите ще си мислят ,че си слагам чорапи(това е доста разпространено при момичетата) ?
Мерси предварително