.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Моля за мнение.

Започнах да се притеснявам вече много и искам да попитам дали на някое момиче тук му се е случвало и дали според вас имам повод за притеснение.
    Със приятелят ми имахме съмнения, че е станал гаф, затова отидохме и купихме хапче ''Ескапеле''. Това беше на 26ти или 27ми август. Този месец трябваше да ми дойде на 5ти, а сега е 7ми и започвам да се притеснявам... Попринцип цикъла ми върви с 2 дни напред, тоест ако ми е дошло един месец на 9ти, на следващия ще ми дойде на 7ми, а на по-следващия на 5ти. Така и беше и трябваше да ми дойде тогава, но закъснява.
    Дали не е от хапчето? Трябва ли да се притенсявам? Все пак Ескапеле дава само 80% сигурност...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ескапел си има листовка - прочети я. Там си пише ,че може да ти подрани или да ти забави цикъла ! А и нее 9ти, а е 7ми!Преди да почнеш да се блъскаш с хапчета,каквито и да е им чети листовката,защото това е 1000 тема за Ескапел! Трудно ли е да се ползва търсачката или да почовъркаш 2-3 страници назад?!
    maDamn

Да, знам, че е 7ми, объркала съм.

А и се съмнявам, че някой е имал точно същия проблем...
    Ех, знаех си, че точно такова мнение ще получа в този форум.

Град
    Beyond reality
    Да , много момичета са имали същия проблем,след прием на Ескапел,пак казвам ако беше потърсила щеше да видиш! Вероятно е от ескапел, ако много се притесняваш иди на гинеколог или изчакай и направи тест! 14 дни след рисковия акт!
    maDamn

Щом си пила Ескапел, можеш да си спокойна и просто да чакаш да ти дойде.
    Това, което обаче мен ме притеснява, е дали хапчето ти е било нужно. Знаеш ли какво е овулация и можеш ли да я изчислиш?

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Ами по груби сметки тогава бях в овулация. Честно казано и аз не мислех, че има чак такава нужда от хапчето (просто заради самата ситуация... имаше малък шанс изобщо да е станало нещо), но решихме, че по-добре да не рискуваме...

Имай предвид, че Ескапела е силна хормонална бомба. Прави го винаги с презерватив, особено щом цикъла ти е нередовен и не можеш да си пресметнеш овулацията, за да не ти се налага повторно да го пиеш.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

anonymous708973
    Guest
    Ескапел така разбърква цикъла ти, че на една приятелка тамън й свърши, мина седмица и малко и пак й дойде.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз само не разбрах след колко време си изпила хапчето ? А иначе ,да. Ескапела забавя цикъла или пък го кара да подрани.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Аз само не разбрах след колко време си изпила хапчето ? А иначе ,да. Ескапела забавя цикъла или пък го кара да подрани.
    +1
    Отточни колко време след рисковият акт си пила ескапела.

Отново го казвам ... След секс вече почти няма да ти идва на 1 и съща дата...

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от AllenWalkerr
    Отново го казвам ... След секс вече почти няма да ти идва на 1 и съща дата...
    Що пишеш глупости?!
    На една и съща дата не идва на почти никоя мени се всеки месец.
    След сефтето на мен пък ми се нормализира!
    Не говори наизуст!
    maDamn

От хапчето е. На приятелката ми и закъсня с 3 дена, когато го пи

Повече от фен
    Направи си тест.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Не си бременна нормално е да ти закъснее цикъла.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си