- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете ..
Здравейте !
Наскоро правих секс с приятеля си без презерватив .. той не свърши в мен и 2-3 дена след това ми дойде .. но четох някаква тема ,че може и да има шанс при такива ситуации момичето да е бременно ...
Моля ви кажете какво мислите и дали е възможно да съм бременна .. ?
Съжалявам за тъпия въпрос , но много съм се притеснила и искам да знам вие как мислите ?![]()
Благодаря предварително и моля без обиди и излишни коментари !!![]()
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
ми ако говорим за цикъла - да , навреме си ми дойде и продължи някъде около 5-6 дена ...
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Надали си бременна. И следващия път , за да нямаш такива притеснения, ползвайте презерватив.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хедшот! След като ти е дошло и е с нормален цвят и течение,кво се вкарваш?! Четете бе хора,толкова ли е трудно да се ограмотите на тема секс!?
maDamn
+1Първоначално написано от granger
Нормално ли е течението като количество, цвят и продължителност на цикъла, няма цветна бременност.
Бременна си!
Не си бременна,но следващия път използвайте презерватив,за да няма неприятни изненади...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Я пак се върни да почетеш малко, че не ти е било достатъчно![]()
Противозачатъчни пиеш ли? И от књв зор даваш на приятеля ти да се точи в тебе, като после знаеш, че ще те гони филма, че си бременна?!![]()
Вместо да гадаем и да ти вадим думите от устата с 300 зора, иди напикай един тест- близко е до ума. Треперенето от 5-10 минути ще има възпитателен характер!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!