.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен Аватара на crazybebe

Помогнете ..

Здравейте !
    Наскоро правих секс с приятеля си без презерватив .. той не свърши в мен и 2-3 дена след това ми дойде .. но четох някаква тема ,че може и да има шанс при такива ситуации момичето да е бременно ...
    Моля ви кажете какво мислите и дали е възможно да съм бременна .. ?
    Съжалявам за тъпия въпрос , но много съм се притеснила и искам да знам вие как мислите ?
    Благодаря предварително и моля без обиди и излишни коментари !!

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Супер фен Аватара на cookie_master
    Нормално ли е течението?
    МОМИЧЕ!

Повече от фен Аватара на crazybebe
    ми ако говорим за цикъла - да , навреме си ми дойде и продължи някъде около 5-6 дена ...

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Оф, поне като ви мързи да отделите 15 минути и да научите най-важните неща относно секса,цикъла,менструацията и овулацията, слагайте ВИНАГИ кондом.
    Пфу, не си бременна, дишай.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Надали си бременна. И следващия път , за да нямаш такива притеснения, ползвайте презерватив.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Хедшот! След като ти е дошло и е с нормален цвят и течение,кво се вкарваш?! Четете бе хора,толкова ли е трудно да се ограмотите на тема секс!?
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger
    Хедшот! След като ти е дошло и е с нормален цвят и течение,кво се вкарваш?! Четете бе хора,толкова ли е трудно да се ограмотите на тема секс!?
    +1
    Нормално ли е течението като количество, цвят и продължителност на цикъла, няма цветна бременност.

Бременна си!

Супер фен Аватара на sladkalady
    Не си бременна,но следващия път използвайте презерватив,за да няма неприятни изненади...
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Guest
    Я пак се върни да почетеш малко, че не ти е било достатъчно
    Противозачатъчни пиеш ли? И от књв зор даваш на приятеля ти да се точи в тебе, като после знаеш, че ще те гони филма, че си бременна?!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Вместо да гадаем и да ти вадим думите от устата с 300 зора, иди напикай един тест- близко е до ума. Треперенето от 5-10 минути ще има възпитателен характер!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си