- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да я целуна ли ?
Знам, че има много такива теми и да, четох преди да пиша, просто моя случай не е същият ... Ммм ако някой хомофоб чете темата искам да го помоля да спре да чете сега, защото мисля, че няма нужда да получа коментари, които съдържат обиди... И така де, аз си падам по едно момиче, което може би ще бъде в моя клас .. Не я познавам много, излизала съм с нея само 2 пъти и бяхме с нейните приятелки.. пишем си от около 2 месеца, но за пръв път се видяхме преди няколко дни и се съмнявам дали не е прекалено рано да я целуна.. След 2 дни ще излизаме само двете, защото вчера когато бях с нея и приятелките и се случи нещо .. Едно от момичетата се депресира много яко и аз нали седнах до нея, за да я утеша по някакъв начин, ако мога и след около 5-10 минути говорене прегърнах момичето и си седяхме така близо половин час докато тя не се пооправи малко .. Това момиче, по което си падам, каза "Аз съм сигурна, че тя се преструва сега само за да я гушкаш .. И аз ли трябва да се разрева, за да ме гушнеш ?", но го каза някак като на майтап смсл засмя се после и аз й казах : "Първо тя не се прави и второ обещавам някой ден да изляза само с теб и да те гушкам цял ден" .. Тя ми каза : "Оо добре" и започна да говори за нещо друго. Аз като се прибрах й писах, че съм била напълно сериозна за това, че ще изляза само с нея някой ден, за да я гушкам цял ден и й казах, че ако не иска да сме само 2те може пак с нейни фр примерно, но тя ми отговори, че иска да сме само 2те и се разбрахме да излезем като на пикник - да седнем на някаква по пуста полянка в парка (тя предложи да не е с много хора) и да пием бира, да ядем нещо
също ми каза, че съм и обещала да я гушкам цял ден и трябва да си спазя обещанието
и да.. една приятелка ми каза, че тя също ме харесва, но аз все пак не мога да съм сигурна .. И така де, въпроса ми е : Да я целуна ли когато усетя, че може би би било подходящо ?
П.С. И да сигурна съм, че тя също си пада по момичета (тя ми каза)
Работата е ясна, целуни я , стига тя да не те изпревари![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ъъъ.. Доколкото разбрах сте от един и същ пол.Както и да е. Целуни я. Щом се е навила да излиза с тебе ,ала бала ...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ооо, Христинооо, т'ва ти ли си беее ? Аз съм Вики, на Мими приятелката от Брюксел ;Д
П.Т. Целувай я бе, к'во ше и цепиш басмата. ;д
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Викии не ме разкривай !!Първоначално написано от Biiiitch
![]()
![]()
Не съм те разкрила беее ;д Целуни я като усетиш подходящия момент.![]()
Буквално. Ще си изкарате якоПървоначално написано от Cellmate
![]()
И двете сте от един пол и се харесвате оо,колко сладко,когато усетиш,че момента е подходящ давай. Хайде късмет ...
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Целуни я. Ако може го снимайте на клип![]()
По принцип и аз обичам да се гушкам с приятели,ама не съм лесбийка (нищо лично).Ако си сигурна,че е в твоя отбор-целувай смело,ама ако не си защо не я попиташ първо?Не дали да я целунеш,разбира се,а дали те харесва по този начин.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
*Сис ;дПървоначално написано от differenTgiirL
колко сладко щеше да бъде да си момче..
колко гадно, че си момиче..
/нищо лично към теб - мразя лесбийки и гейове !! /
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Сис ? Малко не е като на място ;дПървоначално написано от Biiiitch
Пуснато на: Сря Сеп 07, 2011 7:48 pm Заглавие:
колко сладко щеше да бъде да си момче..
колко гадно, че си момиче..
/нищо лично към теб - мразя лесбийки и гейове !! /
И какво като е Би, и аз съм, къде е проблемът, бро ?
^ Е може, ама така ми дойде![]()
Бро, си го използвам по често, стига съм спамила в темата на момичето, ако има нещо, драскай на ЛС ;д Ще се радвам ;д![]()
Нищо лично към хората които са такива.. просто ми е гадно! Всеки си има право на мнение!! Важното е да намерите правилния човек и да се обичате .. мнението на другите да не ви засяга /като мен примерно/
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Мен изобщо не ме интересува какво мислят другите, рядко се влияя от мненията им..
Мен ме кефят различносексуалните. Забавляват се на макс хората. Някой ден и аз ще пробвам сигурно.
Хубаво мнение :>Първоначално написано от badsector
Иначе, казано е в темата - без хомофоби.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...