Знам, че има много такива теми и да, четох преди да пиша, просто моя случай не е същият ... Ммм ако някой хомофоб чете темата искам да го помоля да спре да чете сега, защото мисля, че няма нужда да получа коментари, които съдържат обиди ... И така де, аз си падам по едно момиче, което може би ще бъде в моя клас .. Не я познавам много, излизала съм с нея само 2 пъти и бяхме с нейните приятелки.. пишем си от около 2 месеца, но за пръв път се видяхме преди няколко дни и се съмнявам дали не е прекалено рано да я целуна.. След 2 дни ще излизаме само двете, защото вчера когато бях с нея и приятелките и се случи нещо .. Едно от момичетата се депресира много яко и аз нали седнах до нея, за да я утеша по някакъв начин, ако мога и след около 5-10 минути говорене прегърнах момичето и си седяхме така близо половин час докато тя не се пооправи малко .. Това момиче, по което си падам, каза "Аз съм сигурна, че тя се преструва сега само за да я гушкаш .. И аз ли трябва да се разрева, за да ме гушнеш ?", но го каза някак като на майтап смсл засмя се после и аз й казах : "Първо тя не се прави и второ обещавам някой ден да изляза само с теб и да те гушкам цял ден" .. Тя ми каза : "Оо добре" и започна да говори за нещо друго. Аз като се прибрах й писах, че съм била напълно сериозна за това, че ще изляза само с нея някой ден, за да я гушкам цял ден и й казах, че ако не иска да сме само 2те може пак с нейни фр примерно, но тя ми отговори, че иска да сме само 2те и се разбрахме да излезем като на пикник - да седнем на някаква по пуста полянка в парка (тя предложи да не е с много хора) и да пием бира, да ядем нещо също ми каза, че съм и обещала да я гушкам цял ден и трябва да си спазя обещанието и да.. една приятелка ми каза, че тя също ме харесва, но аз все пак не мога да съм сигурна .. И така де, въпроса ми е : Да я целуна ли когато усетя, че може би би било подходящо ?

П.С. И да сигурна съм, че тя също си пада по момичета (тя ми каза )