- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Една нощ при приятелка
Знам, че не е най - правилният раздел за тази тема, за което се извинявам, но най-вече тук е пълно с момичета.
Исках да попитам дали и на вас, като мен, не ви позволяват да спите у приятелки? В смисъл, да прекарате една вечер заедно по момичешки.![]()
Всички ли сте злобни и отворени тук?
Тва се случва доста често. С най-добрата ми приятелка !![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
На мен нашите винаги ми позволяват,но не им е особено приятно и предпочитат аз да каня приятелките си у нас,отколкото да ходя по чуждите къщи![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
същото ..Първоначално написано от druzilla
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
същото.Първоначално написано от littleW
![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
мислех, че съм само азПървоначално написано от littleW
майка ми винаги ми казва какво ще спиш по на хората къщите все едно си нямаш . . .
На колко години си? преди редовно спях в една приятелка или тя у нас, но тя живееше на моя етажИначе мисля че от 6ти клас някъде ме пускат да спя при съученички, но чак в 9ти ме пуснаха да остана на купон с преспиване.
И моята така ми казваше, но ме пускаше де :Д Вече направо само и казвам "Ще спя в еди-кого-си". И у нас често са оставали хора :ДПървоначално написано от mimsitu
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Пускат ме,но рядко се случва да ида да спя в някой.
Нямала съм проблем с такива неща. Приятелката ми, с която си спяхме почти всеки ден като по - малки (до 8кл.) живееше в къща срещу блока ми. Нашите се познаваха с техните, а и все пак като живетя в къща всеки си има отделна стая и не съм се натрапвала на никого (само дето вдигахме много шум и някой път баба и не беше доволна).
У нас тя също идваше често, особенно когато нашите се случеха да са нощна заедно, щото не ми се стоеше сама.
В края на 8 и началото на девето за малко аз живеех при кумовете на родителите ми, обаче и с тях съм нямала проблем - пускаха ме да спя в приятелка, стига да ги запозная с нея преди това. Имах вечерен час в 10, обаче ако съм с тяхната дъщеря имах като нейният - 11.
В 9 и 10 клас вече се запознах с едно момиче, което като мен живееше сама и започнахме все по често да се събираме както вечер, така и през деня. Тогава съм казвала на майка ми, макар че съм и пропускала де, ама тя нямаше проблем.
И накрая приятеля ми дойде в къщи да живее - мама нямаше никакъв проблем с това (нито пък аз да спя у тях), макар че не се включва много в женската програма...
На мен ми дават,но някой път се мръщят!![]()
Първоначално написано от druzilla
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Никога не са ми правили проблем да сля в приятелка.Но не винаги ме пускат да спя у някой,след купон.
+1 и при мене е такаПървоначално написано от bebzgirl
)
smile-it's the second best thing you do with your lips
Пускат ме от доста време...С най-добрата ми приятелка живеем твърде близо,та няма смисъл,обаче с компанията от класа се събираме често.И аз у тях и те у нас.Даже в петък ще гледаме турнира по кеч с една приятелка вкъщи
.Обичам ги тия събирания-клюки,обсъждане на момчета,вредна храна...какво по-хубаво
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
позволяват ми с най-добрата ми приятелка
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
same here ..Първоначално написано от titinkaa
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Пускат ме - стига да познават родителите й ,както и нея. Иначе на купони редовно си ме пускат - дали с преспиване ,дали без няма значение. Или пък да пренощувам в най-добрия си приятел - нямат нищо против,знаят,че сме просто приятели ,имат и на двама ни доверие.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
пускат ме при приятелки, които познават. почти винаги, освен ако не започна твъърде често да ходя на гости. в нас рядко каня приятелки защото сме със сестра ми в една стая и е неудобно, но понякога като я няма ми позволяват![]()
Мен ме пускат без проблем![]()
Първоначално написано от wikito123
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Леле, отдавна не съм спала у приятелка или приятелка да е спала в нас.
Преди когато бях необвързана, имах къде-къде повече време за женски работи и през седмица-две една приятелка спеше в нас или аз в тях... Нда, и съм нямала проблеми с наще за това.
Пускат ме и на слийпоувър, и на купон с преспиване.
А другата седмица съм на нощта на музеите и още си нямам идея къде ще спя.
ако ги питам трябва да измисля някакво оправдание като " техните са заминали еди-къде си и за да не е сама през нощта"Но в повечето случаи не ги питам само им казвам, че ще се прибера "късно вечерта" да не ме чакат защото "ще ходя в някакво заведение"
![]()