- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един ден...
О, моля.![]()
Пантерке, за женски сега като се замисля също не сме мислили като хората.Исках да и викам Вризея на едно растение, ама като се замисля...
Емилия, Кристина, Боряна, Марина, Сиана... все такива ме кефят.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Максимилиании малко ми харесва Анжело.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Оф, да. Анжело Петров звучи чудно.
Кажете буквите на родителите си де :Д Да помислим сериозно.
Ооо, Валерия (исках така да се казвам, фак, ама майка ми мисли, че "отровна" не било хубаво значение, аз мисля, че е сууупер яко), Сияна, Ева, Никол, Дарина, Анелия, Даниела, Ема, Симона, Ирина, Камелия, Лилия.
Секви поамерканичени не ми харесват..
Примери за мъжки:Денис,Едуард,Дейвид и секви такива.Женски има безброй такива:Моника,Анджелика,Ан ония,Силия,Радинела и други подобни![]()
*без да се засяга никой..
Българи сме ,бе-поне да е звучно!Верно кажете буквите на ваште,та оттам вече да даваме идейки :д с:
Относно женски имена: харесвам си моето (Рада) или пък Елена(често срещано,но красиво)![]()
Валерия и мен ме кефи. :P
Дядо ми се казваше Борис и понеже много си го обичах, бих го кръстила на него, но нещо ми подсказва, че Радослав няма да одобри. XD
Иначе майка ми се казва М..., а баща ми Георги. Не пиша на мама името, защото е доста рядко срещано и макс да има още 1-2 българи с него.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
^Мдам,и мойта така,едва ли има повече от 3ма-4ма българи с такова име :д
По темата:Николай е често срещано,но хубаво име![]()
(баща ми се казваше така и значи супер много за мен и без това)
Хм, да - Николай го добавям. Хубаво е. Не се бях сещала за Николай.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Що да не одобри? Макар че... имена с Б аз малко не харесвам :Д
Познато ми е това със странното име. Чувала съм, че има още 2 жени в България с моето, но не ги познавам и дори не съм сигурна.
Михаела е готино. Могат да й викат Миша или Миси. На Михаил обаче ще викат Мишо. Моника също... За мъжки не се сещам. Вие момченце ли искате :Д
Георги може директно да си го изкопирате, много готино и типично българско, съкращенията са тъпи обаче. Генади е яко също![]()
Пеньо, може и Али Реза (или както там се пише).
На такава тема - такъв отговор :Р
Ами Борис хич не си пасва с фамилията Витанов поне според мен. Макар че Витанов всъщност е много хубава фамилия и почти всичко и стои добре.
Иначе точно тези Михаела (Миша малко ми звучи като мишка), Моника (леле, това Мони все ми звучи като кифла, нахранила се с пияни вишни) много не ме кефят. XD
Иначе сме за момченце и момиченце, ама на момиченцата сякаш по-лесно се избират имена.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Стига бе, Борис Витанов ми звучи сууууууупер яко според мен. Кажи си го няколко пъти![]()
Владимир Витанов сякаш ме кефи повече. :PПървоначално написано от PinkPan7her
Илии Николай Витанов.
Красимир Витанов е яко, но не ми се ще да му викат Краси. XD
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
^Всичите звучат като имена на некви актьори или водещи на новините.
*Здравейте аз съм еди кой си- Витанов, а вие сте с новините на еди-коя си телевизия.![]()
Със сигурност не бих могла да изброя всички, които харесвам ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Едно съучениче на брат ми са го кръстили Грегор о.о
Васил,Вилислав,Мирослав ;d има много други,но тези са ми любими :P
Първото с моето име (Владимир) второто Калин![]()
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
Любомир , Ангел , Марин , Мариян , Калоян , Владимир , Андрей , Никола, Николай , Валери , Християн , Даниел , Йоан , Явор ...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Познавам един суууупер як Грегор. Ако всички момчета с това име стават като него, ще си кръстя моя син така. Даже и петима синове да имам, всичките Грегор ще се казват.Първоначално написано от dontcare
![]()
Иначе аз харесвам имената, в които има Р. Изключения ми правят Ивайло, Калоян, Никола/Николай, Никита... Преди 2-3 години се запознах с едно момче, което се казва Никита. Странно ми е името и в началото не ми харесваше, ама като му свикнах и започна да ме кефи.
И спря да се върти за миг земята..
Сабахтем(познавам такъв),ако е момиче Пролетка или Ташинка!![]()
П.П - Това е шега,всъщност незнам как ще го кръстя!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!