- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един ден...
Първоначално написано от SisiStrange
![]()
![]()
![]()
по темата:Стефан![]()
ибрик
Родриго
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
Станислав и да му викате Слаш или Александър- Сташ... Или пък на Кристиян- Кеш или на Даниел- Дюс.. Абе няма значение как ще го кръстиш, важното е да има готин прякор![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Впрочем аз точно тези прякори хич не ги обичам. Някои супер красиви имена ги окепазяват жестоко.
Примерно Радослав... кво хубаво име. Сигурно съм един от малкото хора, които и при обръщение си го казват цялото. Иначе тия Радо, Радко... ме карат да си представям шишарки.![]()
Боряна е велико име, а Бори - хъх).
Велислава - симпатично, Веси - хъх.
Моника звучи готино - Мони - хъх.
Валентин е бахти и якото име... а Вальо - хъх.
Марияна - Мими (хъх).
Анелия - Нели (хъх).
Георги - Гошо (хъх).
Николай - Ники (хъх).
И прочие.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За момиченце:Мануела,много готино,на галено ще и викат Мани
За момче:Александър,Филип,същ много ми харесва.
Едит:сега се сетих и за името Антон.
ВЛАДИМИР <333333333 искам да се казва ;д![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Мен пък Радо ме кефи.Първоначално написано от SisiStrange
Аз за Боряна съм чувала най-често Боби, Яна..
За Велислава става Вели.
Моника - Мона.
Валентин - да, тук друго освен Вальо не съм чувала.
Марияна - отново Яна, Мари.
Анелия - Ани, въпреки че и това не го харесвам аз.
Георги - Гопе, Геш.. а съм срещала и Гери, съкратено от това име.
Николай - Нико.
![]()
Има много варианти, които могат да се измислят от едно име.
И спря да се върти за миг земята..
^^ True, true.
И пак повечето не са по-хубави дори наблизо на оригиналните имена. Поне според мен.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ами аз само предлагам, защото за мен тези прякори значат нещо, но всеки си преценяваПървоначално написано от SisiStrange
А иначе да съкращаваш имената наистина е тъпо.. Въпреки, че Радко тотално утрепва рибата
Радко-Пиратко
![]()
То целите имена винаги звучат по-хубаво.Първоначално написано от SisiStrange
В крайна сметка измисляш някакъв прякор/галено име на дадения човек, което е на светлинни години от истинското му име и го наричаш така, както на теб си ти харесва.
пп: аз наскоро разбрах, че ти всъщност не си Сиси, както и Anja не е точно Аня..
Алекс/Александър. Любимите ми мъжки имена, особено Алекс. Не искам Александър, защото ще му викат Сашо, а ако някой ми нарече детето Сашо ще го убия на място.
Everything changes, but beauty remains ...
Мартииин.. не видях някой да го е написал..
Да съм казала, че отказвам се?!
Хм, да. :P Впрочем и аз Стела си го харесвам повече, но с годините много навикнах на Сиси (а мразех Стелка (постелка), Тело (сериозноПървоначално написано от xoxi
) и няколко други подобни ).
PullMeCloser, точно за Сашо съм на 100% съгласна. Александър е много хубаво име иначе.
Мартиновците са готини и Марто е преживуемо, да. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Виктор харесвам също, както и Кристиан. На всички Викторовци, които познавам, галеното им е Вики и евнтуално Вик. За мен лично Виктор звучи къде-къде по-добре от галените. На Кристиа(я)н- Криси/Крис. Крис е по-добре, Криси го свързвам с мен.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Добавям още едно име: Мартен
Звучи ми приятно.
Дарин, Антоан, Деян.![]()
Радо - шишаркатаПървоначално написано от SisiStrange
![]()
![]()
Аз съм си за българските имена... все пак живеем в България. Имам познати като например Джон Петров еми не ми се връзва и това е... много ми е смешно. Аз лично бих кръстила детето си Георги, Александър, Пламен или Николай.
In a mad world , only the mad are sane...