- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един ден...
Радослав или Владимир![]()
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
Първоначално написано от xoxi
![]()
Георги-Гери wtf за пръв път чувам![]()
Нищо чудно,всички с моята фамилия са родени да бъдат известниПървоначално написано от dontcare
![]()
Мерси за предложенията на всички имаше много добри попадения.
Иначе видях че се заспорихте за съкращенията на галено-има някои които вървят,други не.
без да ми се смеете.... Остин и Сгиат...
![]()
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
Вярвам в значението на имената и че човек наследява качествата, които са му заложени още в името.
За момче, а и не само, бих избрала някое "силно", "победителско" име. Без Виктор обаче, защото звучи гей, а и не е никак българско. Хубави мъжки имена са:
Борислав
Велик
Имената на -мир не са лоши - Станимир, Красимир, Любомир
Пламен
Светлозар звучи супер якото...
Александър колкото и да е изтъркано е едно прекрасно име.
Ако забелязвате всяко едно от изброените съдържа някаква добра символика :Ь Например Стоян, Стойо, Станко са "устойчиви" имена, обаче не ми звучат добре (на мен поне), аз обичам дълги имена.
Най-хубавото име за мен си остава Звездомир. Просто познавам само един такъв човек и винаги съм се чудила какви родители има за да му измислят такова красиво име. Друго хубаво име също е Марио... готино е, макар да не звучи много българско.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И аз така реагирах, когато разбрах, че Герито, с което си пишех не било момиче.Първоначално написано от Sh@d0w
Попадала съм също на Антон = Ани, Мирослав = Мими...
И спря да се върти за миг земята..
Марио![]()
![]()
, Кристиян, Асен, Ивайло, Божидар също и Роберто, Едуард и Алекс.. Това са имената, които ми харесват
![]()
Винаги имаш избор !
Сериозно ли?Първоначално написано от xoxi
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Аз не съм много по българските имена.ТО и моето не е от най-българските,де.
За момиче - Катрин или Изабел![]()
За момче - Кайл или Деймън![]()
![]()
Въпреки,че като споменахте за прякорите сега се замислям,че на Катрин - Кати, хем ми харесва,хме не.А пък за Изи да не говорим. Кайл ми харесва прякора - Кай си звучи съвсем добре.На Деймън не виждам как ще му го съкрятят.
Откъде-накъде Сташ?! Т-то как се появи?Александър- Сташ..
Никита за момче?!
ооо, да, Марио е мега яко име!
Кайл Витанов... страшно е, няма що!Първоначално написано от Me4encety
Бтв, Сиси, как се казва баба ти? :Р
А ти, Пантера?
Много, много, много любопитно ми стана......
Момче - Никола , Марио ...
Момиче - Аделина ( много хубаво име ! ) , Моника , Николета...
^За Николета няма ли да правиш асоциации с възлюбената на Валери?![]()
PinkPan7her, какво лошо има да кръстят сина си Никита? Особено ако са с руски корени?
Малко не съм избистрила имената, защото, ако настоящият е таткото, държи да са християнски. Не знам дали фаворитите ми попадат там.
Харесват ми Калин, Красимир, Даниел, Никола и Божидар за момче, а за момиче като че ли подминавам Емилия, Елена, Ивайла, Йоана, Виктория, Габриела и Елица и се спирам на Елеонора.
Между другото такава тема има в Бъдещи мами.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
jghgh, бабите ми се казват Пенка и Татяна.![]()
A дядовците - Борис и Бойко.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Моля ви, не си кръщавайте детето така...Първоначално написано от Me4encety
Деймън или Кайл не мисля, че могат да отиват на която и да е българска фамилия...
![]()
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Ммммм... Аз съм измислила вече-Мартин-за момче и Мария-за момиче.![]()
Някои в опитите си,да кръщават децата си на известни личности и някакви чужди имена,стават смешни .. Има толкова хубави български имена.![]()
Първоначално написано от ledenakrasota
От малка си мечтая да имам две дечица, и дано да нямам никакви проблеми.Най-важното е децата да са ми живи и здрави. Името ще си дойде с момента.
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Александър.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ростислав, Йоан, Николай, Мирослав, Фердинанд (малко е странно, прадядо ми се е казвал така, ама ми харесва), Добромир, Преслав, Васил...
А за момиче- Даяна, Силвия, Дилара (не е българско, ама е мн красиво), Кристияна, Грациела, Розалина...
Първоначално написано от antifashionshit
Венцислав, Боян, Антон, Лъчезар, Даниел![]()
И аз това щях да пиша, а и ми звучи добре Мартен Витанов.Първоначално написано от xoxi
Роднината ти с М..., където имало само още 2-3 жени с такива имена.Първоначално написано от SisiStrange
И за Пантерата въпросът остава!
Не четеш внимателно. Ако имам повече от 2 деца, в съображение влизат и имената освен фаворитите.Първоначално написано от cranberry696
Първоначално написано от kalpazanka
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!