- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един ден...
Филип!!!!!!!!![]()
Аз познавам една с твоето име ;рПървоначално написано от PinkPan7her
Първоначално написано от antifashionshit
За момче Александър обожавам това име също така и Владимир.
За момиче Александрина или Мария.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Е може,аз да не кисна там ;DПървоначално написано от kalpazanka
Мен тези ми допадат като избор.Другите може би ги свързвам с определени хора,които познавам или просто не ми звучат добре някакси.Първоначално написано от kalpazanka
Бих искал да бъде българско,но има няколко изключения които също ми харесват.Жена ми се е спряла на Жян-Пол и само ме троли.Някой да я разубеди че не върви![]()
Амии гледай Тилт и ще разберешПървоначално написано от PinkPan7her
А иначе логиката е Сашо > Саш > Сташ ;д
Бее, познавам (на първо четене) трима Александър. Единият е Сашо, другият е Алекс, третият е СашИ на тримата много им отиват различните съкращение, ама Сташ е абсурдно.
Бтв, как мислите, ще спазите ли традицията децата да са на бабите и дядовците, че първото трябва да е на дядото от мъжка страна... или не?
Аз не съм сигурна по тоя въпрос... С първото сигурно ще уважим дядото, второто обаче мога да си го кръстя по мое усмотрение (таткото може да бъде леко.. пренебрегнат :Д :Д) или на семеен приятел, който да е кум/кръстник на лапето. Пък и имам малка сестра, тя може да кръсти дете на нашите
Още нещо... безкрайно смешно е с тия американски имена и български фамилии. Сериозно... Кайл Витанов?!?! Или Деймън Витанов? Всички знаем как 13-годишните пикли сънуват Деймън Салватор (хубав е, признавам), ама да мислите да си наречете детето така е чисто и просто детска простотия.
А не и на мен не ми допадат тия американските,искам да е българско естествено.И няма да си кръстим децата на някакъв вампир от сериал xD
Относно традицията-не мисля че ще я спазим,глупава ми се вижда.Каквото име изберем![]()
^^ Мисля да не го кръщаваме на роднини, защото има много на клона и ще се появи винаги някой сърдит. Мен, когато са ми мислили име е имало голям бабешки и прабабешки спор на кого да съм.![]()
За чуждите имена съм съгласна (Жан Пол Витанов е ебавка). Аз искам да са с някакви красиви български имена.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ама Витанов верно е яка фамилия.
А аз си харесвам моята, искам децата да са с нея.
Ебавам се, де. Естествено, че ще уважим фамилията на таткото.
Бтв, в нашия род от страната на баща ми е имало безумната традиция децата да са с различна фимилия от тази на родителя.
Начи, личното име на детето + името на бащата + името на дядото като фамилия.
Примерно.
Дядо: Симеон Иванов.
Баща: Петър Симеонов + името на своя дядо.
Син: Димитър Петров Симеонов.
Схващате ли? И дядото, и бащата, и синът ще са с различни фамилия.
Добре че нашите са се възпротивили.
Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Само като написах Бруно в гугъл images и се отказахПървоначално написано от Gerityyy08
![]()
Пантерке, аз съм чувала и по-смотани традиции. Един бивш имаха за традиция да редуват 2 имена за всички мъже във фамилията форевър.
Бащата - Димитър; сина - Георги. После сина на сина е Димитър, а следващия мъж пак Георги. Това Георги-Димитър-Георги-Димитър ми се струва супер скучно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Наистина звучи тъпо.Първоначално написано от SisiStrange
БруноБруно Витанов...
![]()
![]()
Витанов иначе отива с почти всички имена, които са изброени в темата, много яка фамилия.![]()
Иначе аз не мисля да спазвам традицията. Имена съм си харесала, ако имената, които харесаме заедно с мъжа ми след време съвпаднат с някое от имената на бабите или дядовците ще си е чиста случайност ин е мисля, че е неуважение.
Everything changes, but beauty remains ...
Дилян също е хубаво име и си е българско
Брат ми е Момчил-също много харесвано име![]()
Игор![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
^Сериозно ли би нарекъл/а така децата си един ден![]()
/facepalm
мхм.. сега като се замисля... Джефри отпада
значи първото ще е Дик Илиев , Аспарух Илиев и Аспарух-младши Илиев ..
Александър е любимото ми мъжко име.![]()
To infinity and beyond.
ДИК Илиев? ДИК? Кажи ми, че се шегуваш.Първоначално написано от ilievabe098
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Hi, my name's Dick.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride