.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Въпрос към студентите.

Студенти,вие първата година се записахте на общежитие или сте на квартира?Защо?

Голям фен Аватара на FantaMen
    Квартирите са доста по скъпи освен ако не се организирате с още 2-3 приятели...Така пак ви излиза г/д колкото общежитие...От първата година е по добре защото втората идват още новобранци и е по трудно!А и общежитията винаги си е по голям кеф...Има още 100 Party маняци и всяка вечер в купичка номерата на стайте...Теглиш си номерче и там е купона
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Повече от фен Аватара на NoMore
    Квартира, защото ще живея с приятеля си.
    In a mad world , only the mad are sane...

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    аз съм на общежитие първо,че е по-евтино от квартирата и второ стават най-яките купони

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    От самото начало баща ми бе категоричен, че няма да подавам документи за общежитие. Плащаха си родителските тела безропотно за квартирки.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си