- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем за лице
Какъв крем използвате? Какъв тип и кожата ви? От кой продукт сте останали доволни и от кой не?
Флуид на Балеа от серията young и крем на Нивеа в традиционната синя кутия. Доволна съм и от двата. Кожата ми е смесена.
Моята е суха! Кремът Greenline на ми помогна много!![]()
Моята е суха! Кремът на Greenline ми помогна много!![]()
Любимия ми крем е на Виши от сериоята Нормадерм, един зеленичък в кутийка, струва 30лв. Харесавм и на Ивостин пак зеленичкия, както и на Ивостин хидратиращ с 20-ти слънцезащитен фактор. Зелените иначе май са за акнеична и мазна кожа, но нищо, аз ги харесвам, матират и хидратират, нямам проблмеи.А сега единия (Нормадерм) ми свърши,ползвах втора опаковка, тоест от някъде 2 години не съм спряла да го ползвам, мисля да разнообразя и ще си купувам един страхотен на Eucerin- AQUAporin Light. Пробвах тестер, страшен е, ммм...невероятен е, май ще си сменям Нормадерм-ския.Към 30лв е и той. Кожата ми е нормална, леко чувствителна, не е проблемна.
Everything changes, but beauty remains ...
На Ивостин използвам нощния крем от серията за проблемна кожа.
Доволна съм.![]()
To infinity and beyond.
Използвам Nivea Soft,доволна съм,кожата ми е нормална.
И мен ме интересува за суха кожа, които имате.. какви кремчета ползвате и от кое сте доволни най-много?
напълно съгласнаПървоначално написано от lamoon
![]()
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
Кожата ми е нормална към мазна.
Ползвам един крем на Ейвън със слънцезащитен фактор 15,мн съм доволна!Лицето ми е някакво супер свежо като се намажа с този крем..
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
предии имах пъпки по лицето.. какво ли не съм опитвала.. когато отидох на дерматолог ми помогна наистина много.. след товаа пак сии имах, ноо по малкоо ии с каквоо ли не съм опитвала.. почнахх даа използвам сутрин и вечер Garnier PureActive (с четката) ии после да си слагам крем здраве ии наистина виждам, че лицето ми е много чисто![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Avene Eau Termanle (термална вода) и Avene Hydrance optimale (хидратиращ крем за лице), от тази комбинация съм много доволна.
И от Clinique take the day off cleansing milk (почистващо мляко)
ммм за друго не се сещам, пък и аз не се мацам много, много.
ПП: кожата ми е нормална
Поздрави
Елена
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
ползвам този:
Имам суха кожа,прави я супер мекичка,а и ми върши перфектна работа като основа![]()
Точно, този крем е лек,прави кожата мекичка и ухае много приятноПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени!!! :P![]()