.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Пулсиране в областа около пъпа

Всеки път след като ми спре или седмица след това ми пулсира корема супер много има ли нещо нередно в това.Защото днес гледах предаване по тлс "Не знаех,че съм бременна" на някой случвало ли му се е същото.Пиша ви от профил на приятелка за това много ви моля без излишни бъзици

Голям фен Аватара на Leticcia
    Спокойно, това е нормално

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Съмнения за бременност ли имаш?Менструалното течение да е по-слабо или бледорозово?Ако си имала непротектиран полов акт ,направи тест с първа сутрешна урина! По принцип пулсирането около пъпа е сигнал за проблем.Някакви болки имаш ли? Консултирай се с лекар!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Направи си ехо на корем.
    Според мен виждаш пулсациите на коремната аорта, особено ако си по-слаба.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ами не съм кой знае колко слаба смисъл нормална съм си с вечните 5 килограма повече.Ами първоначално да щом се обадих на сегашния ми приятел да ходим да купуваме тест,въпреки че с него съм спала до този момент,но просто се бях оплашила,защото на 2-3 пъти бях правила без презерватив,но после ми бяха казали едно нещо дето се пиеше и то ако си заченала премахва плуда,честно казано това за първи път го усетих след една моя диета,но както винаги аз не спезвам диетата точно,а си спестявам част от храната и се оказва,че ям 1/3 от това което ми е като цяло от диетата за деня,но както и да е не цикълът ми е нормален такъв какъвто винаги си е бил.

Guest
    Ми просто си пулсира. Може да ти е ниско или високо кръвното. Аз откакто свалих 5 кила се усещам непрекъснато как пулсирам особено около главата или корема..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си