- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Лост за набиране. Въпрос
Мисля да си купя лост за набиране, и така де, докато търсех попаднах на този - Click.
Та въпроса ми е, според вас струва ли си парите, и тези гумени накрайници издържат ли на така по-голяма тежест (80кг в случая). Знам че ще има хора, които ще ми предложат да си сложа от тия при които трябва да пробивам касата, гледам да избегна този вариант, но ако се наложи..
![]()
отидох на село, срязахме една тръба, заварихме 2 пластини и я боядисохме (15 мин)
сега имам лост, до 500-600 кила
недей дава пари за това, по добре си направи.... по-здраво е и можеш по твоя мярка да го направиш
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Да ясно ми е че го има този вариант, но както казах не ми се иска да пробивам, само в най-краен случай. И този лост, който съм показал може да се регулира.![]()
Правил съм известно време на такъв лост. Става, ама е далече от перфектно. Първо, че ако касата ти не е достатъчно широка, нямаш място да си разтвориш ръцете както трябва. Второ, зависи в коя посока си го завъртял, ама единия случай като правиш надхват и се развървърта, в другия като правиш подхват. Падал съм поне 3-4 пъти точно заради това, просто като направиш 2-3 серии и се разхлаби и на следващата падаш по гъз с лоста в ръцете. А повечето пъти и преди да паднеш си се ударил с лоста в главата заради дърпането![]()
Абе заслужава си 20те лева, ама ако имаш възможност по-добре си намери нещо по-подходящо![]()
Май ще се стигне до варианта, който отбягвам. Не ми се ходи с цицина на главата
.
http://www.irongym.com/Default.asp?bhcp=1 - върши работа.
Много хора гледам,че го правят вкъщи на някоя стена,бодват,закрепват и се набират за без пари..
Хитро измислено, ама няма такъв смях като рекламното клипче![]()
не го купувай... аз имам др мн по хубав и удобен.
http://www.jcpenney.com/jcp/X6.aspx?...u=7080515cda26
трябва да го има и във България..потърси. Iron Gym се казва
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
И за какво ви е лост в къщи?
Нито силови нито нищо не може да се прави...
заеби го тва - ходи си навънка бабите където бухат чергите
всичко може - безплатно
Лост вкъщи щот има някой хора дето не винаги имат възможност за зала и спортна площадка.Аз ходих тука по софийските магазини да си зема и лост та в нас съвсем да заприлича на битак с дъмбели щанги и лежанки както и да е.Търсих и насякъде бяха някви скапани. ЗАвиждам на това копеле ... http://www.youtube.com/watch?v=5jkoOBqtzyY не стига лоста ами и кофи ше прави...Не че нямам 2 стола ама ше го в идиота
![]()
![]()
![]()
To пък на два стола е много смотано. Не стига ,че една кофичка на стола се равнява на 5 с успоредката... а и постоянно се страхуваш да не се счупи. Болят те китки. Не може да правиш нищо освен кофи.Първоначално написано от musicinmyveins
Кофите на пейка са наистина много лесни..Смятай щом кофичките ги правя с +10 kg за 10-12 повторения,а тея на пейка правя с +50 kg 10-12 повторения (па мога сложа и още) Иначе китки не болят,нещо не правиш както трябва..
Ти не разба правилно.
Взимаш два стола от кухнята, слагаш ги ,че да заприличат на успоредка и правиш кофички...![]()