.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Лост за набиране. Въпрос

Мисля да си купя лост за набиране, и така де, докато търсех попаднах на този - Click.

Та въпроса ми е, според вас струва ли си парите, и тези гумени накрайници издържат ли на така по-голяма тежест (80кг в случая) . Знам че ще има хора, които ще ми предложат да си сложа от тия при които трябва да пробивам касата, гледам да избегна този вариант, но ако се наложи..

Фен
    Град
    Shumen
    отидох на село, срязахме една тръба, заварихме 2 пластини и я боядисохме (15 мин)
    сега имам лост, до 500-600 кила
    недей дава пари за това, по добре си направи.... по-здраво е и можеш по твоя мярка да го направиш
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Да ясно ми е че го има този вариант, но както казах не ми се иска да пробивам, само в най-краен случай. И този лост, който съм показал може да се регулира.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Правил съм известно време на такъв лост. Става, ама е далече от перфектно. Първо, че ако касата ти не е достатъчно широка, нямаш място да си разтвориш ръцете както трябва. Второ, зависи в коя посока си го завъртял, ама единия случай като правиш надхват и се развървърта, в другия като правиш подхват. Падал съм поне 3-4 пъти точно заради това, просто като направиш 2-3 серии и се разхлаби и на следващата падаш по гъз с лоста в ръцете. А повечето пъти и преди да паднеш си се ударил с лоста в главата заради дърпането

Абе заслужава си 20те лева, ама ако имаш възможност по-добре си намери нещо по-подходящо

Май ще се стигне до варианта, който отбягвам . Не ми се ходи с цицина на главата .

Супер фен Аватара на badsector
    http://www.irongym.com/Default.asp?bhcp=1 - върши работа.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Много хора гледам,че го правят вкъщи на някоя стена,бодват,закрепват и се набират за без пари..

Мега фен Аватара на ZipFail
    Хитро измислено, ама няма такъв смях като рекламното клипче

Град
    САЩ
    не го купувай... аз имам др мн по хубав и удобен.
    http://www.jcpenney.com/jcp/X6.aspx?...u=7080515cda26
    трябва да го има и във България..потърси. Iron Gym се казва

30 $ ...

Фен
    Град
    Shumen

В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Banned Мега фен
    И за какво ви е лост в къщи?
    Нито силови нито нищо не може да се прави...

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    заеби го тва - ходи си навънка бабите където бухат чергите

всичко може - безплатно

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Лост вкъщи щот има някой хора дето не винаги имат възможност за зала и спортна площадка.Аз ходих тука по софийските магазини да си зема и лост та в нас съвсем да заприлича на битак с дъмбели щанги и лежанки както и да е .Търсих и насякъде бяха някви скапани. ЗАвиждам на това копеле ... http://www.youtube.com/watch?v=5jkoOBqtzyY не стига лоста ами и кофи ше прави...Не че нямам 2 стола ама ше го в идиота

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Лост вкъщи щот има някой хора дето не винаги имат възможност за зала и спортна площадка.Аз ходих тука по софийските магазини да си зема и лост та в нас съвсем да заприлича на битак с дъмбели щанги и лежанки както и да е .Търсих и насякъде бяха някви скапани. ЗАвиждам на това копеле ... http://www.youtube.com/watch?v=5jkoOBqtzyY не стига лоста ами и кофи ше прави...Не че нямам 2 стола ама ше го в идиота
    To пък на два стола е много смотано. Не стига ,че една кофичка на стола се равнява на 5 с успоредката... а и постоянно се страхуваш да не се счупи. Болят те китки. Не може да правиш нищо освен кофи.

Кофите на пейка са наистина много лесни..Смятай щом кофичките ги правя с +10 kg за 10-12 повторения,а тея на пейка правя с +50 kg 10-12 повторения (па мога сложа и още ) Иначе китки не болят,нещо не правиш както трябва..

Banned Мега фен
    Ти не разба правилно.

Взимаш два стола от кухнята, слагаш ги ,че да заприличат на успоредка и правиш кофички...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си