.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Как да започна.

Здравейте,момче на 14 съм 45 килограма 161 висок и мисля да започна да тренирам като за начало съм се обурудвал с лост успоредка,лежанка,дъмбели и още тежести ако може да ми помогнете с някоя програма че тук гледам има доста разбиращи

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Сега се оборудвай с хладилник маса и много ядене.....Вкъщи няма да стане.Като за начинаещ отивай в зала при инструктор да ти направи програма режим и да ти покаже правилното изпълнение на упражненията.И от сега ти казвам да не се прехласваш по лостаджийте както и да не си мислиш,че само с упражнения ше стане.Резултатите ти зависят главно от яденето.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Сега се оборудвай с хладилник маса и много ядене.....Вкъщи няма да стане.Като за начинаещ отивай в зала при инструктор да ти направи програма режим и да ти покаже правилното изпълнение на упражненията.И от сега ти казвам да не се прехласваш по лостаджийте както и да не си мислиш,че само с упражнения ше стане.Резултатите ти зависят главно от яденето.
    +1 около 70-80% дава резултата храната - бях чел някъде
    Азис - Хоп [music]

Повече от фен
    добре ,бе майна..аз само да попитам -къв е тоя мерак да тренираш в къщи ? или по лостовете? аз имам зала,и ако съм сам не ми се тренира..правя го но без желание,а тоа ми е работата..представям си при вас какво е...тренировките не струват кой знае колко,в нашата зала ученицитре тренират за по 1,20 на тренировка...тва си е една кола в кварталното кафе....и получаваш достъп до всички железа,съвети от инструктор,от по напреднали ,винаги има кой да ти помогне,да коригира грешките....стига с тия домашни интерпретации
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Цитирай Първоначално написано от navar
    добре ,бе майна..аз само да попитам -къв е тоя мерак да тренираш в къщи ? или по лостовете? аз имам зала,и ако съм сам не ми се тренира..правя го но без желание,а тоа ми е работата..представям си при вас какво е...тренировките не струват кой знае колко,в нашата зала ученицитре тренират за по 1,20 на тренировка...тва си е една кола в кварталното кафе....и получаваш достъп до всички железа,съвети от инструктор,от по напреднали ,винаги има кой да ти помогне,да коригира грешките....стига с тия домашни интерпретации
    Недей така,че като чета и ми иде да се пресела в Пловдив...За 1,20 ?!?!?!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Аз преди тренирах за 60 ст. или 7 лева месечно. Пък фитнеса е 250 квадрата с перфектно оборудване

Мега фен Аватара на Chacho
    УАУ! А аз си мислех, че 3 лв еднократна и 15лв месечно е най-великата оферта. За фитнес с чалга музика.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    Да а аз ходя безплатно на всякъде.

Мега фен Аватара на ZipFail
    То затова и получаваш само един лост и успоредка. За без пари - толкова

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    И у дома може да стане перфектна тренировка, щом имаш и лежанка охоо
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мене ми остана едно ходене и трябва да си права нова карта и като ви чета цените напрао се чудя къде ходите.Я дайте малко инфо,че аз ем съм с връзки и ми излиза 3 лева на ходене (и това е за мене щот се знаем със собственика на залата иначе е 6 оО )

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    И у дома може да стане перфектна тренировка, щом имаш и лежанка охоо
    Мда. И като имаш и стойка за клекове, за мъртва тяга, един скрипец горен и долен, стойка за скотово и 10 вида дъмбели направо няма смисъл да ходиш на фитнес.
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    УАУ! А аз си мислех, че 3 лв еднократна и 15лв месечно е най-великата оферта. За фитнес с чалга музика.
    2 лева еднократно в една прилична заличка,а тая на стадион "Черно море" е 2,50 лв

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    2 лева еднократно в една прилична заличка,а тая на стадион "Черно море" е 2,50 лв
    А има една до спортната , зад военно морското ...... 500 лв на месец
    Не знам , ама там момите са редом с момковците.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Сигурно е от тея "луксозните" като Orange фитнес (нз дали той се води такъв, не съм влизал в подобни)
    вие от Варна ли сте или София
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен
    Сигурно е от тея "луксозните" като Orange фитнес (нз дали той се води такъв, не съм влизал в подобни)
    вие от Варна ли сте или София
    Да,смятам че залата е тяхна.Вътре има малък басейн,цяла една голяма зала само за тренажори,велоергометри и бягащи пътеки.Отделно останалото. За едногодишен абонамент няколко хиляди лева.Разглеждал съм я.От морската столица съм

Също има масажи,лечебни,възстановяв ащи терапии и подобни.

Banned Мега фен
    Да.. портокаловия ... много се базикаме с фитнес
    Миналата ли година беше , когато с един приятел се разхождахме и търсихме фитнес. (от сатилита гоогле карти - 3 пъти по ред ни залъгва. Показва фитнес зали на несъществуващи места).. Та минавахме и го видяхме тоя orаnge , та решихме да влезем и да го видим какво преставлява.. Още на входа ни посрещнаха жени да питат какво желаем ( все едно съм някакъв цар) .. питаме дали има фитнес. Те ни закараха до залата. Вътре гледам само жени бегащи на пътечки и питам. ,, ама мъжки фитнес ли е? и тя ,,да разбира се''
    Мислим малко и питаме колко е цената, като вадя от джоба си 3, 4 лв на стотинки ( казах си максиум 5 лв ще дам) .... И по едно време чувам едни огромни цени.... че трябвало да имаш карта,, която включвала басейн и кво ли сине...... и ние се затъпихме с ококорени очи.. па и те разбраха,че не им трябваме.. И бързо бързичко кръгом към изхода, .,, да да, мерси, не ... и право към рапонги на плажа ядосан хукнахме. на лостовете.
    А под витрините принцесите и момите си останаха да се виждат как бягат по тренажотите.

navar къде ti e fitnessa

Повече от фен
    този за който говоря е в смирненски ..на солунска 1а ..
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си