- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс-свършване
По време на секс не ми идва да свърша,лашкам повече от час,но не мога да свърша.Някой,който се е отървал от този проблем,нека помогне.Ако е важно-при мастурбация всичко е наред. (МОМЧЕ)
До сега не съм свършвал по време на секс,имал съм 3 сексуални партньорки,като 2 от тях бяха девствени.Не знам какво означава дупката да е тунел,но проблма си е в мен.![]()
Ами посъветвай се с лекар бе,пич!
maDamn
Няма да ходиш на лекар. Щом като самичък си свършваш- всичко е наред.
Но честно да ти кажа, наистина на някои момчета никак не им е лесно да свършат от САМИЯ секс. На свирка или на ръчна свършваш ли? Ако да- с времето ще започенеш и от секса, ако не- имаме проблем! Както се казваше - HUSTON , HUSTON ... WE HAVE A PROBLEMMMM![]()
![]()
Абе вие тес лекари за нищо го нямате бахти...за щяло и нещяло на лекар.Кво на 17(примерно) год проблеми ли да има? Сичко му е наред щом свуршва на ръчна.Ще отмине предполагам.
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
О да ти имам проблема, аз съм точно обратното 1 минута и до тука няма ръчни няма това няма онова 1 минута и до тука![]()
Бахти тос как стана толкоз известен е!Първоначално написано от FaniMarkucho
![]()
![]()
![]()
![]()
C чекия всичко е наред,а настоящата ми да я наречем приятелка иска да й свърша в устата,но просто не става.И мисля,че съм доста малък,за да ходя по лекари за такива простотий.
Точно...е свърши и на чекия просто се изп;езжа и и го цвъркаш.Първоначално написано от Mmathers
![]()
..Извинявай, ама ти ако за лекар си малък, какво остава и за сексПървоначално написано от Mmathers
![]()
Според мене е на психическа основа. Посъветвай се с лекар психолог.
а извинявай , харесваш ли ги тея момичета и за както си мислиш по време на секса ? всичко е психика брат , в началото с някои момичета и аз бях така ... не маструбирай 3-4 дена и после и скочи , върти пози квото те кефи .действай нищо ти няма
+1Първоначално написано от theeye770
добре казано !
Животът е твърде важен за да го взимаме насериозно - Оскар Уайлд
Първоначално написано от FaniMarkucho
![]()
![]()
![]()
Отпусни се на макс! Може просто да се притесняваш.![]()