.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Секс-свършване

По време на секс не ми идва да свърша,лашкам повече от час,но не мога да свърша.Някой,който се е отървал от този проблем,нека помогне.Ако е важно-при мастурбация всичко е наред. (МОМЧЕ)

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Намери си момиче, на което дупката му да не е тунел и проблема ще се реши.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

До сега не съм свършвал по време на секс,имал съм 3 сексуални партньорки,като 2 от тях бяха девствени.Не знам какво означава дупката да е тунел,но проблма си е в мен.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ами посъветвай се с лекар бе,пич!
    maDamn

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от granger
    Ами посъветвай се с лекар бе,пич!

+
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Няма да ходиш на лекар. Щом като самичък си свършваш- всичко е наред.
    Но честно да ти кажа, наистина на някои момчета никак не им е лесно да свършат от САМИЯ секс. На свирка или на ръчна свършваш ли? Ако да- с времето ще започенеш и от секса, ако не- имаме проблем! Както се казваше - HUSTON , HUSTON ... WE HAVE A PROBLEMMMM

Абе вие тес лекари за нищо го нямате бахти...за щяло и нещяло на лекар.Кво на 17(примерно) год проблеми ли да има? Сичко му е наред щом свуршва на ръчна.Ще отмине предполагам.
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Град
    Пловдив
    Кво лошо? Нали точно за това са лекарите
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

О да ти имам проблема, аз съм точно обратното 1 минута и до тука няма ръчни няма това няма онова 1 минута и до тука

Цитирай Първоначално написано от FaniMarkucho
    Сякаш беше вчера вечерта( ама колко часа не помня).Бяхме се напушили като изверги(шприцове)и тогава за пръв път проникнах в едно момиче което беше с 2 години по-голямо от мен и се чувствах малко неловко , но го вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах (назад - напред ) и изведнъж тя пръдна и всичко между нас приключи и замириса .
    Бахти тос как стана толкоз известен е!

C чекия всичко е наред,а настоящата ми да я наречем приятелка иска да й свърша в устата,но просто не става.И мисля,че съм доста малък,за да ходя по лекари за такива простотий.

Цитирай Първоначално написано от Mmathers
    C чекия всичко е наред,а настоящата ми да я наречем приятелка иска да й свърша в устата,но просто не става.И мисля,че съм доста малък,за да ходя по лекари за такива простотий.
    Точно...е свърши и на чекия просто се изп;езжа и и го цвъркаш.

Guest
    ..Извинявай, ама ти ако за лекар си малък, какво остава и за секс
    Според мене е на психическа основа. Посъветвай се с лекар психолог.

а извинявай , харесваш ли ги тея момичета и за както си мислиш по време на секса ? всичко е психика брат , в началото с някои момичета и аз бях така ... не маструбирай 3-4 дена и после и скочи , върти пози квото те кефи . действай нищо ти няма

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ..Извинявай, ама ти ако за лекар си малък, какво остава и за секс
    Според мене е на психическа основа. Посъветвай се с лекар психолог.
    +1
    добре казано !
    Животът е твърде важен за да го взимаме насериозно - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Някой май омеква

Цитирай Първоначално написано от FaniMarkucho
    Сякаш беше вчера вечерта( ама колко часа не помня).Бяхме се напушили като изверги(шприцове)и тогава за пръв път проникнах в едно момиче което беше с 2 години по-голямо от мен и се чувствах малко неловко , но го вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах (назад - напред ) и изведнъж тя пръдна и всичко между нас приключи и замириса .

Отпусни се на макс! Може просто да се притесняваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си