.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от littleW
    ...ама съм необвързана от 5-6 месеца не от 48 часа...
    Далече си от поставянето на рекорд - http://www.blitz.bg/news/article/117570

Цитирай Първоначално написано от badsector
    ареее да не стигамм до тамм
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    хахаха, брат разби ме
    Азис - Хоп [music]

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Цитирай Първоначално написано от Neverm0re
    Цитирай Първоначално написано от crowberry
    А не помисли ли, че известно време сама, може и да ти се отрази добре? Успокой топката малко и след известно време то само ще си дойде. Не мога да го разбера това. Няма 48 часа от както сте необвързани и вече сте много самотни. |(

true
    eeeee true де,ама съм необвързана от 5-6 месеца не от 48 часа нещо си фантазирате
    Трагедия!
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Цитирай Първоначално написано от Neverm0re
    А не помисли ли, че известно време сама, може и да ти се отрази добре? Успокой топката малко и след известно време то само ще си дойде. Не мога да го разбера това. Няма 48 часа от както сте необвързани и вече сте много самотни. |(

true
    eeeee true де,ама съм необвързана от 5-6 месеца не от 48 часа нещо си фантазирате
    Трагедия!

а бееее щоо нее заспиваш по-добре.. така и така гледам, че и ти си достатъчно отчаяна от това, че съм необвързана от 48 часа и вече съм самотна, макар и да не е така..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Град
    in Middletown.. ^^
    Цитирай Първоначално написано от tonique
    хахаха, брат разби ме
    Бро, не мога да разбера какъв ти е проблема с момичето..Какво като е необвързана ?? Теб какво те грее не мога да разбера ??

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Това за 48 часа още ли го въртиш? Преовеличих нарочно, но явно не си разбрала какво всъщност искам да ти кажа. Както и да е.. Повече няма да спамя..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Град
    in Middletown.. ^^
    Много добре те разбрах, просто тоя ме ядоса..Спирам да спамя, яко има нещо на ЛС . Peacee ^^

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна

Re: Нуждая се..

Здравейте.. амм нее знамм как точноо да започнаа, ноо щее вии споделя как се чувствам наистина.. от известно време нямам приятел ии нее съм се чувствалаа самотна или нещо подобно, ноо в момента е точно обратното.. чувствам се страшно самотна и отчаяна.. предии пишех си с момчетаа, виждахх се.. сегаа пишат ми много момчетаа, запознавам сее.. ноо в никога не виждам това,което искам.. ясно ми е какво искам наистина-искам момче с цели и момче, което знае какво прави по принцип.. не мога да намеря такъв, който да ме харесва заради самата мен.. имам нужда някой да ме прегръща, да ми казва истински неща, които наистина чувства и мисли.. наистина отчаяна съм.. говоря с най-близките ми приятелки, те наистина ми казват много силни неща от които да се почувствам по-добре.. и наистна да казвам тези неща на глас, да ги напиша или да се покажа слаба принципно ме е страх, не искам да го правя, но в момента се чувствам точно така..
    И си решила да пуснеш такава тема...ТУК ? ...bad choise woman

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от tonique
    допреди малко си пускала теми "на лов за момчета" а сега..
    може би незнаеш и ти какво искаш..
    добрее бее.. като съм самотна не мога да ходя на лов за момчета лии ?? ..определено знам какво искам, а подобни остроумни хора като тебее много ме натоварват с безмислените им коментари..
    А какво искаш всъщност? Някой, който да ти говори мили думи, без значение точно какви. Някой, който да има цел, без значение точно каква. Че то ако става дума един пич преди време ми обяснява как бил тръгнал да печели рекордите на гинес като превърне автобус в клуб със сепарета. И той знае какво иска и устройва ли те? Първо намери себе си. Ако това те успокоява всеки, ама абсолютно всеки е минавал през периода, в който търси гадже под дърво и камък, просто за протокола. Малко обаче си го признават. Всяко човешко същество има нужда от нежност, но има разлика между тази нужда и нуждата някой да те боготвори, за да не умира убеждението ти, че си специална.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Re: Нуждая се..

Цитирай Първоначално написано от error92
    Здравейте.. амм нее знамм как точноо да започнаа, ноо щее вии споделя как се чувствам наистина.. от известно време нямам приятел ии нее съм се чувствалаа самотна или нещо подобно, ноо в момента е точно обратното.. чувствам се страшно самотна и отчаяна.. предии пишех си с момчетаа, виждахх се.. сегаа пишат ми много момчетаа, запознавам сее.. ноо в никога не виждам това,което искам.. ясно ми е какво искам наистина-искам момче с цели и момче, което знае какво прави по принцип.. не мога да намеря такъв, който да ме харесва заради самата мен.. имам нужда някой да ме прегръща, да ми казва истински неща, които наистина чувства и мисли.. наистина отчаяна съм.. говоря с най-близките ми приятелки, те наистина ми казват много силни неща от които да се почувствам по-добре.. и наистна да казвам тези неща на глас, да ги напиша или да се покажа слаба принципно ме е страх, не искам да го правя, но в момента се чувствам точно така..
    И си решила да пуснеш такава тема...ТУК ? ...bad choise woman
    определено видях, че е bad choise ..наистина съжалих, че я пуснах..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си