- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На стари години :O
Как ще реагирате и какво ще направите, ако дядо ви реши да се ожени за друга жена, или баба ви реши се омъжи за друг мъж?
![]()
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
Ще им пожелая още 50 години щастие.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Е, как, очевидно ще пусна тема в teenproblem...какво друго може да се направи? На мен друго не ми идва на ум.
Айде стига сте вървели срещу момчето. Радвайте се, че има някой, който пуска разнообразни теми тук. Форума и без това е залят само с простотия и тролове.
По темата: Ще съм много изненадана. Но ако харесвам новата баба или дядо, няма да има проблем.
И спря да се върти за миг земята..
Важното е да са щастливи <2Първоначално написано от badsector
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Те си решават,ако са си щастливи с новия/новата,да си се женят.При всички случаи ще ги подкрепя.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Няма как да ми се случи,но предполагам че не бих имала нищо против и бих се радвала,все пак те ще са си заедно,няма значение мнението на хората.
Да правят ,каквото си искат.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Какви умни теми за разговор...Защо не измислихте нещо по тъпо от скука?
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
щом се обичат старите ,да се вземат
Има тема за снимки на блузи.Тая направо си е интереснаПървоначално написано от FantaMen
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Първоначално написано от Cellmate
аххахах
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
правилноПървоначално написано от someonerandom
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Няма да имам нищо против-даже много ще се радвам!
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Дядо ми се ожени без да каже на никой![]()
![]()
![]()
![]()
ЖЕНА му никой не я харесва... Единственото което ми остана е да я правя на 2 стотинки всеки път когато я видя![]()
Ако не бяха се оженили... щях да я разкарам по бързата процедура...
Очаква се, че с баба ми ще стане същото.. Като разбрах, че си е намерила някой друг, първо се хилих като идиот, но после осъзнах, че не го приемам това положение ама все пак никой не ме пита нали?..Така, че оставям ги да правят каквото си искат, все пак е техен живота..
Сигурно му е добре с нея, щом се е решил на такава стъпка. Ако го обичахте, щяхте да го подкрепите, а не да му съкращавате живота.
определеноПървоначално написано от NomNomNom
![]()
Първоначално написано от badsector
Обичам те !!![]()