- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хвърлете едно око
------
Интересува те защо е на 18 и не е правила секс ли ? Това като проблем ли го разглеждаш наистина ?
деТствена??на 18 си и си неграмотен, а си мислиш, че единственият ти проблем е, че си загорял
wtf?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
------
Не повдигай въпроса. Просто лека полека започни да я целуваш по-страстно, да я притискаш, докато я гушкаш, да я галиш по гръбчето... Целувай я по шията... все невинни неща, които ще я възбудят и ще я накарат и тя да иска. Лека полека ще се отпусне и или разговорът сам ще си дойде, или направо ще го направите.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами наистина ти е тъпо питането, аз на такова момиче ще и кажа евалата, вместо да пускам такива теми.![]()
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Всичко с времето си.Остави директния подход.Прави и намеци,карай я да те желае и ще дойде от самосебе си,без да го разисквате тоя въпрос.
-------
Не й говори за това,просто я накарай да се отпусне и ако е готова, ще го направи
Значи... като за начало може да я попиташ защо се е пазила толкова време примерно, за да я предразположиш да говорите за секса..да може да ти има доверие, което според мен е много важно за първия път...и по думите ще разбереш дали иска и кога. При първия ми път бях обяснила на приятеля ми, че не съм имала желание да го направя преди с друг, но сега е различно. След няколко дена ме покани у тях и започна да ме прегръща, целува и т.н. и само ме попита сигурна ли си, че искашМоже да пробваш и успех
![]()
+Първоначално написано от SisiStrange
Лято е (все още), сигурно ходи с роклички... ръката на коляното и нагоре. Но недей всичко наведнъж. Някакси не върви да не се правили нищо и изведнъж да се опиташ да й се навреш в гащите.
Не е необходимо да говорите за това.![]()
xeyy - Добре ,аз само не разбрах какъв е проблема ? Просто понякога някои от нищото правят нещо. Както и да е. Как да поговориш с нея ? А защо просто по заобиколен начин не отвориш темата за секса ? Все пак сте заедно и не би трябвало да ви притеснява да говорите по този въпрос.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+2Първоначално написано от gugenceto2
![]()
awerw♥
Хаха мина преди 2 месецаПървоначално написано от Cellmate
![]()
Благодаря за помощта![]()