- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем със слюнката
Имам проблем със слюнката. Много бързо ми се насъбира в устата. Е не чак толкова че като говоря и да изкачат балончета но наистина бързо се насабира. Това не е само като ям, а винаги. Някакво решение за този (за мен) проблем ?
Мии преглъщай повечко, за първи път чувам за такова нещо,но не смятам ,че е проблем!
maDamn
Няма за съжаление. Аз имам абсолютно същият проблем и когато трябваше зъболекарката да ми слага бяла пломба, много трудно я сложи, защото тя трябва да се слага при изключителна сухота. Даже се пошегува с мен, че ми течат лиги като Ниагарския водопад.
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
проблема идва при целувкитеПървоначално написано от granger
![]()
Не знам,нооо на мен като започна да ми расте мъдрецът(Първоначално написано от BaiHoi
некъв АД)
ми тръгнаха много слюнки,ако чувстваш някакво напрежение във венците може и при теб да има нещо,знам ли. Питай някой зъболекар или ддз.
През какъв период от време преглъщаш?!
maDamn
Не съм ходил на зъболекър от 5+ години (за щастие). На около 10-тина секундиПървоначално написано от granger
Еми дааа, бързо е...макс количесто 10 секундиХмм... посъветвай се със специалисти,какво да ти кажа.
maDamn
На 10 секунди се събира малка слюнка, а максималното не съм го чакал да се събира чак толковаПървоначално написано от granger
![]()
Ами за щастие съм се срещал веднъж с такова чудо.Проблемът беше, че момчето забравяше да преглъща, това е съвсем сериозно, и лигите просто му капеха от време на време от устата.Доста неприятно, но момчето си преодоля този проблем.Не знам дали твоето е такова или има друга причина за слюнкоотделянето.
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Малко повече информация за това как го е преодолялПървоначално написано от Red_Hair
![]()
Някой който се е срещал с този проблем или който е по компетентен, моля да сподели![]()
Доколкото си спомням, преди време бяхчел някъде, че слюнката в устата пречела за развиването на несвойствени бактерии, или нещо такова и така предпазвала зъбите, а и човек нямал лош дъх. Не знам до колко е вярно, принципно има някаква логика, но трябва да се провери.
Първоначално написано от BaiHoi
ВЪЗРАСТ?!
ПОЛ?!
Възраст: 19Първоначално написано от batkodoki
Напуши се веднъж,да видим дали ще ти остане слюнка!![]()
Ебавам се.. И на мен ми се събира ама само като почна да говора...![]()
Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!
Има ли някой с по сериозен отговорПървоначално написано от ReTarDeT
![]()
Оооо. И аз имам същия проблем. Друго решение освен постоянното преглъщане не намирам, но е гадно примерно, когато в клас правим контролно и се чува някво преглъщане постоянно.
За това ако някой има някакво решение да кажеПървоначално написано от BadGuy
![]()
Изплюй я..![]()