.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

18ти рожден ден

Е, вие как отпразнувахте вашия? Разкажете!
    Иска ми се да се допитам до вас.
    Съвсем скоро моя приятелка става на 18 и искаме да я изненадаме за рождения ден. Почти всички в компанията сме пълнолетни, но не искаме да е дискотека или някой клуб или бар. Мислим да е нещо домашно, но няма къде- нито у нас, нито у рожденичката, нито в някой от компанията можем да направим купона, а все пак си е осемнайсти рожден ден и трябва да е нещо грандиозно.
    Идеи някакви?

Ми наемете си вила някаде ако сте много хора

Зависи каква музика слуша.Проучете може да има концерт на любимата и певица/група.Аз прекарах 18 ми рожден ден на концерт на Wickeda и беше неописуемо яко

аз съм на 16 и ми предстои да стана на 18 нз що но ме плашат годините !

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз за моя бях на морето-Празнувах го там и след това,като се върнах пак,само че с повече хора.Беше ункално.
    За твойта приятелка нз.Би било яко да и направите парти изненада някъде,но като няма къде освен за диско или да се съберете пак в някой заведение да я изненадате не се сещам за друго.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Повече от фен Аватара на didenceeto
    охх и моя е след 2 седмици
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    @didenceeto до колкото разбирам, РДто ти да е днес (или поне тия дни). ЧРД от мен.

@Lollyrot чесно да си призная, не помня беше преди 10 години и имам някакъв спомен, че бях със счупен крак....
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ммда... беше хубаво, предвид това, че не си бях празнувала последните 3-4 рождени дни преди 18тия. Бяхме на бар, после на дискотека. Оттогава нататък не искам да има повече рождени дни, а като се сетя, че скоро удрям 20ката и ...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Не е толкова важно къде ще и направите изненадата....само това, че ще е изненада ще я зарадва и трогне толкова, че да си остане незабравим този рожден ден

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Благодаря точно в същия ден беше
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Моят е на 27 януари и обмислях тесен кръг,тишина и спокойствие дори без напиване,защото не обичам да пия. 2 дена преди рожденият ден плановете ми се разбиха след като телефоните ми почнаха да звънят .... "Айде къде ще празнуваме?", "Взел съм ти подарък - вибратор и идвам да се напием!" и всякакви такива и в крайна сметка петдесетина души вкъщи и после в една дискотека още толкова нагляри,но не съжалявам беше страхотно!

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DannyTouo
    аз съм на 16 и ми предстои да стана на 18 нз що но ме плашат годините !
    Преди това ти предстои на 17 да станеш, дете мое

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си