- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам за вас, но
Имам чувството, че вие си сменяте приятелите/ките през 2 дни и пишете в този раздел. Някой ако може да ми каже как изглежда любовта ще съм ви благодарен- кръгла ли е, синя ли е, каква е?
И ще цитирам Екзюпери:
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
На мен ми се струва трудно!
Няма нищо лошо да се сменят, като не са подходящи няма нужда да седиш с тоя човек и да чакаш да се получи нещо...
Всеки, си представя любовта по различен начин и всеки, я изпитва по различен начин, от останалите.
Ще кажа само, че не съм съгласна с цитата, който си сложил.
Не съм го сменяла от 27.05.2006. Останал си с грешно впечатление.
И сентенцията е много вярна.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
То повечето го правят за гъзария. Хайде ,дай да направя още една бройка ,което наистина си е тъпо. Пък и няма как за два дена да си опознал даден човек,че да си сигурна дали ще се получи нещо занапред.Първоначално написано от MilkyWay23
По темата: Любовта се чувства ,няма как да я опишеш . Като я срещнеш ,ще разбереш какво е любов.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Сентенцията е вярна, ама от темата няма смисъл, никого няма да промениш. Като им е кеф да си бройкат - ок, да го правят. Светът е шарен, хора всякакви.
лшбовта е гадна и е хубаво само когато е взаимна
GUBISH-PE4ELISH.JIVOTA_PRODALJAVA NO TRUPKATA VINAGI OSTAVA
И аз не ги сменям като носни кърпи.На 21 съм,но не мога да се похваля,че съм била с половин град.Гаджетата,които съм имала се броят на едната ми ръка.
Е, аз това за 2та дена не го разбирам буквално...имам предвид като не се получава с някой, няма нищо лошо да го смениш с друг и така нататък.Първоначално написано от SmilezZz
За да се обвържеш с един човек,не трябва ли поне малко да го опознаеш,а не да тръгнат и след 1 седмица да си намерят недостатъци и различия и да се зарежат.Правят го,за да "бройкат" както каза Evterpa.
you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**
Е ти кво, запознаваш се и веднага се гаджосвате ли лол?! Точно, че ако не е подходящ/а няма да тръгнеш с нея/него и след 5 дена да кажеш WTF не сме подходящи.Няма нищо лошо да се сменят, като не са подходящи няма нужда да седиш с тоя човек и да чакаш да се получи нещо...
Супер! Радвам се за вас. Единица са хората, които познавам с такива връзки.Не съм го сменяла от 27.05.2006. Останал си с грешно впечатление.
Въпросът е, че тези, които не ги сменят като носни кърпички, първо са принципно малко, второ почти не съществуват от 92/93 набор и нагоре...
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
^^ Може би, защото малките не знаят още какво точно искат. Около 16-17 или малко по-късно някакси ти става ясно какво търсиш в половинката си, намираш го и си седиш с него/нея.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
йеппПървоначално написано от theKING95
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
То на 15-16 каква любов,защото това е средната възрастова граница във форума.Повечето за първи път имат връзка,нормално да откриват разочарования и преминават към следващия,докато накрая намерят това което търсят.Има и изключения естествено,но с повечето опит идва и добрата преценка и следователно идея как се гради една връзка.
Аз не говоря за себе си, имала съм 3 връзки, които са продължили над 1 година. Казвам, че никога не можеш да знаеш дали този е дъ уан, както се казва. Може и след 5 месеца да го смениш и кво?! Трябва ли да се хванеш за първото си гадже и да седиш с него, щот не дай си боже ще те помислят за бройкаджия.Първоначално написано от Snik4er
И който е успял от първия път - евала, ама рядко има такова щастие...