.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Слушалки Panasonic ...

Искам да си взема хубави слушалки за мп3 плейъра и разглеждах из техномаркет..
    та, да ви питам какви са тези слушалки Панасоник за 20 лева?! http://www.technomarket.bg/products/...nic-rp-ht161ek

Иии по възможност ми препоръчайте някакви.. :/

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Защо не си вземеш някакви по малки?Смятам,че е доста по-удобно и можеш да си слушаш в час Иначе ако си се спрялa на такива голeми има много хубави на Canyon и цените варират между 13 и 46 лева
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Досега използвах точно такива малки, т.нар. тапи. Но реших да пробвам нещо различно, а и нещо което няма да вреди толкова на слуха ми.
    Мерси за предложението Canyon, ще ги погледна утре

Иначе много се зарибих по Philips SHP1900. Ужасно са евтини, а има толкова добри отзиви за тях.. рядко срещано. :д

Цитирай Първоначално написано от MeGGiTy
    Досега използвах точно такива малки, т.нар. тапи. Но реших да пробвам нещо различно, а и нещо което няма да вреди толкова на слуха ми.
    Мерси за предложението Canyon, ще ги погледна утре

Иначе много се зарибих по Philips SHP1900. Ужасно са евтини, а има толкова добри отзиви за тях.. рядко срещано. :д
    Взимай Philips-a, имам ги от няколко години... на такъв тормоз са били подложени-нищо им няма, и звука за цената е прекрасен.
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

По-добре Филипсите!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    аз ти препоръчвам марката Sennheiser

поръчват се от нета, че ги няма по магазините
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Големите слушалки вадят по качествен бас Филипса не са лош вариант.
    Имах такива преди година но нещо една се прецака , мисля че дръпнах кабелчето и съм го прекъснал някъде..

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Този панасоник съква
    Аз си взех едни laccess за 80 кинта и вече година и полвина карам с тях. Не са мръднали и вадят невероятен звук.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си