- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Слушалки Panasonic ...
Искам да си взема хубави слушалки за мп3 плейъра и разглеждах из техномаркет..
та, да ви питам какви са тези слушалки Панасоник за 20 лева?! http://www.technomarket.bg/products/...nic-rp-ht161ek
Иии по възможност ми препоръчайте някакви.. :/
Защо не си вземеш някакви по малки?Смятам,че е доста по-удобно и можеш да си слушаш в часИначе ако си се спрялa на такива голeми има много хубави на Canyon и цените варират между 13 и 46 лева
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Досега използвах точно такива малки, т.нар. тапи. Но реших да пробвам нещо различно, а и нещо което няма да вреди толкова на слуха ми.
Мерси за предложението Canyon, ще ги погледна утре
Иначе много се зарибих по Philips SHP1900. Ужасно са евтини, а има толкова добри отзиви за тях.. рядко срещано. :д
Взимай Philips-a, имам ги от няколко години... на такъв тормоз са били подложени-нищо им няма, и звука за цената е прекрасен.Първоначално написано от MeGGiTy
![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
аз ти препоръчвам марката Sennheiser
поръчват се от нета, че ги няма по магазините
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Големите слушалки вадят по качествен басФилипса не са лош вариант.
Имах такива преди година но нещо една се прецака , мисля че дръпнах кабелчето и съм го прекъснал някъде..
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!