Оффф,момичето пита къде има,а вие пак веднага почнахте да си споделяте вкусовете.Приемете,че има хора,които се обличат различно от това,което приемате за красиво(а в интерес на истината този стил от снимките,които постна ми хареса адски много).Мисля,че в центъра имаше магазин около ул.Ангел Кънчев и също така преди подлеза на НДК![]()
Кларкове продават в магазина за ортопедични обувки на Руски Паметник...
Първоначално написано от granger
DeHu, момичето още в първия пост попита дали ни харесват и дали носим... Не бързай да ни се караш![]()
Не ми харесват и не бих ги носила. Не са ми в стила..
Момиче ^^
Не може да се каже по-добре.Първоначално написано от PullMeCloser
Иначе ще следя темата, защото ми се струва интересна. Бтв, сефте ги чувам тия обувки, никога не съм знаела, че се казват така и не виждам много хора, обути с тях. Но определено не са грозни. Бих носила, ако, разбира се, си пообновя гардероба, за да може да се съчетаят подходящо.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Модерни са в чужбина. Обаче на мен са ми адски грозни. Всеки с вкуса си,ама не бих обула такива обувки.
жестоки са тез обущета. аз съм много фен.баща ми има едни стари, обаче все едно вчера са ги правили, толкова здрави и безсмъртни изглеждат.
ще взема да поразпитам тук-там, че се вдъхнових :д
и аз така...ама с риза и къси панталонки или жилетка ии тези обувки, направо красота! груби са, но са супер ефектниПървоначално написано от jghgh
http://aukro.bg/klarkove-damski-est-...768524573.htmlПървоначално написано от Naive
http://aukro.bg/klarkove-damski-kafy...767813418.html![]()
Не са крайно лоши.
Ако се съчетаят добре, може и да са наистина стилна обувка.
Бих носила, да
Поинтересувайте се от мода, наистина сега са In
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Аз днес си купих.
Чисто черни,26 лв.Бургас.
Харесвам ми,имат и стабилен грайфер ;о което си е чудничко.
Като се съчетаят добре седят супер.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
благодаря на всички : )
//а за линковете от aukro - вече ги видях и обясних, че не искам да рискувам, понеже кракът ми е... дам
По-съгласна не мога да бъда... Принципно за повечето млади българки ако нещото, което ще си купуват не е прилепнало/тясно/лъскаво, значи не може да бъде хубаво. А точно безумните обувки, които изреди, винаги са ми били трън отзадПървоначално написано от PullMeCloser
Мога само да добавя и тези покъртителни остри ботушки от дантела, които масово надяват абитуриентките и булките...
![]()
Колкото до кларковете, отдавна не се бях сещала за тях... Като малка имах няколко чифта и помня, че бяха от най-здравите и най-хубавите ми обувки. А сега никъде не съм виждала, но бих си купила, искам сини...
Много ми харесват, но според мен трябва да се дадат повече пари за да са шити и от естествени материи и ще са много издръжливи и удобни. Колкото до другите мнения това са обувки за хора с повече въобръжение за облеклото си и повече опит в модата.