.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere

Какво бихте взели на приятеля си за рожден ден?

Та да, въпроса е това? .. Тренира кик бокс и е спортна глава .. Категорично отказва парфюми .. Освен тениска .. предложения някакви?
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

хубави ръкавици, сигурно си има, амаа предлагам
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    само с кикбокс ли се занимава ?!
    Азис - Хоп [music]

Град
    somewhere
    Амии да и ходи на лостове, както казах спортна натура е ..Не се интересува толкова от дрехи и парфюми, колкото от тялото си и то да е доста добре уформено..
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от fama
    Амии да и ходи на лостове, както казах спортна натура е ..Не се интересува толкова от дрехи и парфюми, колкото от тялото си и то да е доста добре уформено..
    Добре познато почти 1 и същи цели, само това със дрехите не си приличаме до колко пари търсиш подарък .. :]
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Не знам ти какво да му купиш на него, но той на теб ще е добре да ти вземе един буквар/правописен речник.

щом тренира кикбокс и хои на лостове, значи наистина тялото му е стабилно ..не знамм каквоо харесва от това, което знам - ръкавиции илии нещоо не знам
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Naive
    Не знам ти какво да му купиш на него, но той на теб ще е добре да ти вземе един буквар/правописен речник.
    Ами мисля, че момичето си е написала правилно уформено
    Азис - Хоп [music]

Град
    somewhere
    Ха, да добре извинявам се. Моя грешка . : )

Амии .. до колко до 40-50 макс? Ръкавици и аз си мислех, но той има. Както и сак за тренировките .. Накрая ще му взема някоя тениска и Гинкобилоба да не забравя важни дати и това ще е хахаха

Град
    София де Жанейро
    Ха, да добре извинявам се. Моя грешка . : )

Амии .. до колко до 40-50 макс? Ръкавици и аз си мислех, но той има. Както и сак за тренировките .. Накрая ще му взема някоя тениска и Гинкобилоба да не забравя важни дати и това ще е хахаха
    Фен ли е на MMA и др.

Колко е висок и горе-долу килограми ?!
    Азис - Хоп [music]

Град
    somewhere
    Амии да, знае там хватки раоти .. Неговият приятел пък треннира борба и на него трябва да измисля нещо, та препоръка и за него?

Хмм .. 1.85 някъде .. кг .. ами мисля че кум 78-80,, не съм сигурна .

Град
    София де Жанейро
    те на 1 ден ли имат рожден ден [wtf]
    Азис - Хоп [music]

Град
    somewhere
    Амии по принцип приятеля ми, този с кик бокса е на 11ти , а момчето дето тренира борба е на 9ти и ще го празнуват общо на 10ти .. мазало голямо хаххаха

Град
    София де Жанейро
    На колко години са ?
    И във апартамент или къща - принципно живеят ?

Използва ли добавки ?!
    Азис - Хоп [music]

Град
    somewhere
    Ще навършат 16.
    А ние ще празнуваме в апартамента на един от рождениците.

Град
    София де Жанейро
    Значи засега това намерих -

Ако приятеля ти е запален по Street Fitness -

http://www.udarbg.com/bg/9653-KETTLE...0-7900000.html - Лост за врата

http://www.udarbg.com/bg/5295-ADIDAS...BBADIBP10.html - Протектор за уста - Adidas

http://www.udarbg.com/bg/7752-OLIMP-Pill-Box.html - и ако използват добавки [по-точно хапчета] :]

Утре ще потърса по мащабно, че сега ми се спи доста..
    Азис - Хоп [music]

Град
    somewhere
    Не. Моят е без хапчето, а другият взима някакви там .. анаболи ли не знам как се наричат. Те искат да му взимат на него някакви добавки мисля че... Но мен той много не ме засяга за сега. Лост за вкъщи има .

Град
    София де Жанейро
    разгледай и тоя сайт-

www.silabg.com - ако нещо им харесаш пиши в темата или на лично - да не се прецакаш с някой продукти

утре след тренировка ще потърса - поне ще се пробвам - ако имам време
    Азис - Хоп [music]

Ооо .. и на мен ми е много трудно да избера подарък. Защо не отидете заедно по магазините (аз обикновено така правя) и гледай в какво се заглежда,какво му харесва и преди ржд. ходи и му го купи ... т'ва според мен е най-добрия вариант ... защото има опасност да му купиш нещо , което вече си има (много е ... унизително ).

anonymous708973
    Guest
    Само на мен ли ми стана ясно, като прочетох кикбокс?

Момчето ходи да се блъска там супер много време и супер често, тялото му има нужда от почивка. Купи му ваучер за масаж, като се погрижи да е масажистка (по мое мнение, не са толкова кадърни, но може да се чувства некомфортно, ако масажистът е мъж). Зависи какво място ще избереш, има масажи от 15 до 80 лв. Ако си от Пловдив, пиши да ти кажа къде има готини за цяло тяло. На него един релаксиращ ще му се отрази добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си