.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен

Боядисване на коса за няколко дена

Значи интересува ме как мога да си боядисам косата в черно или перхидролено бяло за няколко дена. Перманентни решения като боята не са опция. Изобщо не съм запознат с начините за боядисване, за това ако може ме насочете(магазин и ориентировъчна цена на продуктите също). И да, момче съм. Без флейм, моля!
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Точно с "перхидролено бяло" няма как да стане без многократно боядисване и изсветляване ... А за черното - пробвай с някой оцветител,но едва ли ще стане точно черно.По-скоро нещо с оттенък
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    шампоан оцветител.не са скъпи под 2 лв е пакетчето и зависи колко го дължиш издържа от 4 до 8 измивания.Това е вариант само за черно(ако не се лъжа на Марион шампоан оцветителя черният цвят е номер 6

пфф на марион черното е със син отенък и да ви кажа след едно две измивания става зеленикаво, вземайте си този без отенъци

Повече от фен
    Мерси много за отговорите! А само да питам, такъв шампоан къде мога да закупя(за София става въпрос)? И дефакто да си се изкъпя с това нещо, а на следващият ден вече с нормален шампоан? Как точно става работата :/
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си