- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Сваляне на мускули
Мисля, че заглавието на темата е достатъчно описателно - как се свалят мускули? Не си харесвам нито бедрата, нито прасците, или пък ръцете. И да, сигурна съм, че са мускули, мога да различа висящи меса от стегнати и добре (в моя случай твърде добре,да си го кажа за мен даже няма нищо женствено в това) оформени части на тялото. Благодаря![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Мускули на краката,доколкото знам не се свалят лесно.Иначе намали белтъчините-яйца,месо и така![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Кардио и се храниш само със зеленчуци и никакъв протеин (животински продукти ядки и тн.) ,но е адски наздравословното защото караш организма да се самоизяжда един вид един приятел така си свали мускулна маса от корема и краката.Но не ти го препоръчвам без да говориш с лекар или диетолог защото не се знае как ще ти го понесe организма.
Те момичета бъхтят сумати време у фитнеса за да бъдат стегнати и секси,пък ти се отказваш от това ей така,щото си мислиш,че не е нормално ; ) Яя недей такаи да,ако може пусни снимка,поне да видим кое не харесваш :P
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
мускули се горят с яко бягане... и то след минимум час
Съгласен съм с Everytime и не вярвам много на темата.Първоначално написано от Everytime
Кой нормален ще направи толкова мускули без да иска, че и ще се чуди
как да се отпусне. Хах ..
Снимка или не вярваме !![]()
Хората умират за такива добре оформени тела, ти искаш да съсипва твоето. Поне го дай насам да му се порадваме, преди да го направиш.
Какво толкова си тренирала, че да натрупаш толкова мускули ?
А мускули се свалят изключително трудно и освен ако не е супер грозно не си заслужава изобщо..
Мускул се сваля лесноИ мога да ти кажа веднага как става номера
Тествам съм го , работи - само дето аз не целях това
![]()
Много лесно се сваля - не прави физически упражнения и стой гладен.
Дръж отрицателен калориен баланс и много кардио. При нормалния начин за сваляне на килограми винаги се губи и мускулна маса.
Иначе помня имаше една жена в бб-тийм форума която беше инструкторка по аеробика, 85кг чиста мускулна маса и се оплакваще че колкото и кардио да прави (бягане, аеробика, водеше по 2-3 тренировки дневно включително и водни) не можеше да свали. Да не говором че вдигаше тежко във фитнеса и клековете и мъртвата ги правеше с повече от мене![]()
Беше сложила снимки и всички викат "ама то си красива така, имаш толкова хубаво тяло" но реално погледнато беше доста гадно![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
+ Или претренирай. Всеки ден тренировки на една и съща мускулна група, като не даваш на мускула да се възтановява и отрицателен енергиен баланс. Не ти го препоръчвам, защото след време ще ти дойде друг акъл.Първоначално написано от badsector
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
е така по цял ден ще е непълноценна![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Е, да не съм казала само на плодове.. Просто да намали храната. Аз като започнах да тренирам не знаех нищо и правех едни и същи упражнения всеки ден и вместо да имаше някакъв ефект от оформяне и качване на мм, свалих 3-4кг. - на мен веднага ми личи, просто беше ужасно. После започнах да чета и разбрах, че почивката е най-важна. Тя си решава все пак..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
намаляване на мускол на краката ........... да станеш по-лека и да тичаш по-вече за на ръцете откаде си го направила тоя мускол нз , сигорно просто те бие няква смахната версиика на анорексията![]()
Живея и уча в Англия ....
Абе вие нормални ли сте?![]()
![]()
![]()
Кaкво по-хубаво от стегнати крака?
Жените като цяло не могат да натрупат мускулна маса поради занижения в пъти тестостерон.И да,това съм 100% сигурен,че е по-скоро мастна тъкан,а не толкова мускул.Да не говориме,че при НВД,освен че се гори мастна тъкан,също така има и синтез на мускулен белтък.
Много подкрепям, аз съм 100% сигурен, че е мас, а не мускули!Първоначално написано от TodorMarkov
Авторке,начини за сваляне на мускули ти бяха казани достатъно,обаче наистина мисля,че ще е по-добре да дадеш някаква снимка да ти кажем дали има смисъл или си въобразяваш.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Най-вероятно си въобразява.Първоначално написано от someonerandom
По-скоро да качи малко мазнинка да няма толкова релеф, другото не е важно.