- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
оф лелеееееееееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
майка ми неска ми се обажда и ме пита дали съм изпускала фотоапарата , защото е счупен !! АЗ не съм го изпускала, ама вчера се събрахме няколко фр в нас и се снимахме и сиг те са му направили нещо и сега няма да си признаят ............ сега на ремонт фотоапарата![]()
![]()
![]()
поне да си признаят !!!!!!!!!!!!
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
150 лв! Охххх...дано нашите са по-евтини..Лично сестра ми като учеше и излезнаха към 100![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе и аз ще си ги взимам втора ръка, ама сега трябва да чакам докато ни ги кажат кои са...![]()
![]()
Само по езика явно ще са ми новички...
4 дена и половина![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДАААА!!!Първоначално написано от gummybear
![]()
![]()
![]()
Не са ли 5 дена?![]()
Дано наистина нашите не са толкова скъпи... ама едва ли
polssa, дано да го оправят фотоапаратаТи от къде беше всъщност?
![]()
ем без днес за 4Първоначално написано от Wanderer1
![]()
theo <333
15-ти не го броим![]()
даПървоначално написано от CherryBell13
![]()
притеснявате ли се?![]()
theo <333
Мммм Малкоо![]()
оф и аз ..Първоначално написано от CherryBell13
![]()
![]()
theo <333
Аз ще бъда с обикновенна права коса. (:
Аз също ще си изправя косата![]()
Нас ни викат в училище в 7:30![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
еее вас вече искат да Ви уморят още от първият денПървоначално написано от smilelady
![]()
Ние не знаем кога ни викат... На родителската какви ли не глупости казаха, а това не са го споменавалиПървоначално написано от smilelady
![]()
![]()
Awe кво всички си пишете "ЖЕНСКО СЪМ", естествено че като си се кръстила Bonbon4i/sladuranka/girl4ety ще си женско!
Еми нашето тържество принципно започва от 9, а нас ни викат в 8:15Искам да ни целят с моркови, защото сънувах,че никой не ни цели и беше много скучноооо, така чеее.......
![]()
Иначе ние поне няма да се разкарваме из стаи, а ще идват учителите в нашата, което си е супер.![]()
Аз косата, ако не ме домързи може да си направя плитка започваща от бретона и после настраниАз ще я направя така ама нищо чудно 5 минути преди да изляза да не се харесам и ще си ходя с вдигнаг бретон
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Някой ме беше питал откъде съм - принципно от Самоков (на 1 час от софия) , но сега ме приеха в София и ще живея там
Иначе и аз ще съм с обикновено изправена коса.. ако съм зализана, може малко да се тупирам![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аз мисля да се направя в машата![]()
Косата ми е малко под раменете, на черта, но имам 2-3 пласта нагоре, които чакам да порастнат, за да я изравня напълно. Иначе аз ще съм както всеки ден, косата изправена и само отпред обърнати кичурите с преса ( сещате се, от ония софт къдриците ). Снимка не мога да пусна, защото и моя апарат е развален и е на поправка
, ама то аз си го чукнах сама
![]()
![]()
![]()
!!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ИИИИИИИИИУУУУУУУУУУУ Ужассссс!!!!!!! Майка ми беше купила семки от Пацони и преди малко като ядох нещо ми стана гаден вкус и като изплюх имаше червей![]()
![]()
![]()
Червей в пакетирани семки? Интересно..![]()
Бляяя, звъннете на производителя и му кажете, ако си сигурна,че е било червей.
Иначе аз сега се изкъпах и ще гледам сериалчето си, а привечер ще идва една фр в нас да преспива.![]()
Насипни са...ИИИИИИИИУУУУУУУУ още мърда и има червена главичка ИУ
http://prikachi.com/images/213/3803213T.jpg![]()
![]()
![]()