- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
И аз си мислех да се къдря, но изобщо не ми държи. За това - изправена.
Здравейте,хора,пак много сте изписали,браво на вас![]()
![]()
Нашите униформи са яки,аз ги видях на родителската среща,и даже ще ми отива на раницата![]()
Иначе трябва да давам парите за учебниците по немски на 15-ти,а другите учебници ще ги взимам,когато учителите ги кажат кои са...Иначе класната (Джемалова) аз я знам от много време,всички,които имат немски при нея твърдят,че е много строга и много злобна,но аз не съм имала часове с нея,така че няма да се предубеждавам,ще видим(хубавото е,че няма претенции към тетрадките
) На 8а са им дали програмата,а на нас не ни я дадоха
,сигурно на 15-ти...Иначе аз мисля да се къдря с ролки
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Първоначално написано от marto12345
![]()
Аз и да искам да се къдря нищо не става. С права коса съм ама като не знам какво да я правя![]()
Shh...<3
Пък аз съм си къдрава, на ви!Иначе много ми е такова...напрегнато. Страхувам се за класа си. Един познат от стария ми клас е сега в новия ми и се е срещнал с някои от съучениците ни и ми каза, че много подигравки ще отнеса..
![]()
Марто12345, ако си момче нямам думи :X:X:XПървоначално написано от marto12345
![]()
според мен си яя изправии . много добре . и ако имаш бретон го пусни или може да си направиш крив или дрруг бретонн .. нзз ;ддПървоначално написано от Djenka
Кажете нещоо , че не ми се спи , пък ми е много скучно ;д
Каквоо ще обличате на 15-тии ?
Азз цяла вечер се опитвам да направя що-годе приемлива прическа -- без резултат![]()
Късата ми коса е гаднаа, особено като я накъдря.. Така че вероятно ще реша в последния момент![]()
ее защо трябва да я накъдряш ?
Изправи я и си пусни бретона ако имаш де .. ии се снимай да видим . .?? ако искаш ! : ) ) ) )
добър вечер младежи
аз бях осми клас преди има няма осем години но ще взема участие във вашата вълнуваща тема понеже ме баннаха от другия форум, в който влизам, и трябва да запълня една седмица в Интернет
на първия учебен ден в осми клас бях дебел и с очила
батковците ме накараха да ям морков, в последствие се оказа че са пикали отгоре му
Има будни ама след малко ще лягам, че нещо май съм изморена![]()
Незнам защо се получава винаги така, но в 8 клас са все най красивите момичета.
Djenka - Колко ти е къса косата ?
http://www.youtube.com/watch?v=Y90s6...feature=relmfu
Това много ми харесва , ама за съжаление не мога да я направя , а наистина и аз не знам каква прическа да си направя на толкова къса коса. ;x
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Защото аз съм осми класПървоначално написано от vichevv
...
![]()
![]()
![]()
тшк си правя, не ми е толкова високо самочувствието, въпреки че спадам в графата 'кифла'
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Добро утро!4 дни!
![]()
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Добро :P
3 дни!! (не броя 15ти ;д)![]()
Добро и от мен! Йей,3 дни ^^
Ох,родителската ни е утре.
Иначе,кои от вас ще имат занималня?И по колко часа..?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
За мене никак не е доброснощи заради родителите ми съседите се обадиха на полицията и в 1 часа през нощта дойдоха полицай в нас...Казаха че ако родителите ми продължават да се бият и напиват ще се обадят на Закрила на детето
и сега пияната ми майка пак ми прави панаири....Офф писна ми вече искам да почваме училище че да не съм си в къщи.
Имала съм почти същите проблеми. Не се е стигало до полиция, но на мен ми се искаше да звънна на закрила на детето![]()
Спокойно още малко и почваме даскало..