- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Хелоуууу![]()
Как сте?Остават 3 дена или там колкото са![]()
Оф и родителската ни е утре ..
theo <333
3 денаа![]()
![]()
![]()
Разчистих си малко летния гардероб и прибрах няколко неща, които няма да нося. Сега се поупразни и вече мога да го напълня отново...![]()
![]()
![]()
Има ли Пловдивчании тукаа?![]()
![]()
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Абе осмокласници, ще си обвивате ли учебниците с нещо
![]()
NOTHING IS IMPOSSIBLE!
Има, има, майна.Първоначално написано от sunnnnnnnn
![]()
![]()
Таа, здрасти.Днес ми е някакво мнооооого мързеливо, а имам доста неща за вършене, ама карай.След малко излизам и ще се върна чак в 9 някъде.И днес ни е последната неделя от ваканцията.
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Аха-аха. С подвързии на барби, уинкс, уич, h2o и подобни риби..Първоначално написано от gabriel3
![]()
![]()
Имах в предвид нещо прозрачно, но както и да е.Първоначално написано от MsDarcy
![]()
NOTHING IS IMPOSSIBLE!
Ама и как съм се изразилПървоначално написано от zlatit0o
![]()
- имах предвид, че си помислих, че говори за..., а не, че си мисля за него
Както и да е
Край - утре почвам да преговарям, че всичко съм забравил![]()
Може и 1-2 теста да направя
Абе пичове и... дами ,ще носите ли цветя на 15-ти в новото даскало?
Аз няма да слагам подвързии, може бие динствено на учебниците ми по езикът, който ще уча най-усилено. Все пак не искам да заприличат на баници.
Иначе днеска майка ми и баща ми бяха до метро и скоро ще видя какво са накупили, а пък аз с моята приятелка вървяхмеееееее ехеееее![]()
Иначе на 15-ти ще взема единсвтено цвете за класната.
да![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
НеПървоначално написано от terminator999
![]()
П.П. И подвързии няма да взимам само по езика![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
На мен не ми се мъкнат цветя, но мама настоява. Иначе подвързии отдавна не ползвам.
Ха, сега и аз се сетих, че ще трябват и цветя. Аз ще занеса, от уважение и от искането на мама![]()
Амии може и аз да си подвържа учебниците с прозрачно, защото после тъй или иначе смятам да ги препродам![]()
За цвете - сестра ми осми клас носела, но класния й го нямал и то увяхнало хДДДД Аз ще си помисля - сигурно не, но ако ще взимам ще е една роза или нещо такова...
Много бързо мина времето - сякаш вчера оставаше месец до 15![]()
![]()
^ Къде е учила сестра ти ? Питам ,защото мойта също е носела на 15 и е нямало никой![]()
![]()
GreenDay
Ще нося цвете,мхм.Мама иска,пък..и..от уважение;
Ще подвързвам учебниците ми по езика.
За другите-ще си помисля,попринцип няма да имам много часове по тях през седмицата,така че,май няма смисъл ;d
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Какви са тези подвързииДа не става въпрос за облечки?
![]()
В Метро не тряяха ли някакви карти, за да може да влезеш или се бъркам.Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
NOTHING IS IMPOSSIBLE!
Ааа само като чуя облечки ми става лошо, но понеже е написано да за тях става въпросПървоначално написано от zlatit0o
![]()
Shh...<3
Ми не знам. Винаги като съм си купувала от книжарниците така им викат и продавачите и аз![]()
Хахаха...облечки - звучи много сладко...![]()
Иначе сестра ми учеше в английската в Пловдив...Ние с нея се разминахме с две години...
![]()
![]()
![]()
здравейте младежи отново съм аз
като бях пишлеме не си подвързвах учебниците
не съм носил цветя на класната понеже имах класен
завърших с отличие и учих в един от най-престижните университетите в света
ерго ви съветвам да не си подвързвате учебниците и да не носите цветя на класните си