- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Аз ( .. майка ми) подвързвам учебниците с цветна хартия и слагам етикет.. примерно ако съм сложила светло синьо, залепям тъмно син етикет ( от ония най обикновените ). Винаги съм държала учебниците да са поддържани ( най вече, защото до сега се връщаха ), въпреки че аз 5-7 клас не носех учебници, а взимах от момчетата
..
![]()
.
А цвете сигурно ще нося, защото моята клас много обръща внимание на малките неща и се опасявам да не се обиди нещо.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
а тетрадките подвързвате ли?
е кажи дали ти си ги подвързвал.. нали все пак вече си бил ПИШЛЕМЕПървоначално написано от Govnyo
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз само учебниците ще подвързвам,че ще станат на нищоНе че тетрадките няма да станат,ама това е друг въпрос
![]()
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
не аз пишех по хвърчащи листиПървоначално написано от Pamaa
в интерес на истината не ми трябваше да записвам нищо кой знае какво в часовете и драсках колкото да не изнервям даскалите
всичко това се случи га бях пишлеме да
А аз си мислех, че съм единствената..Първоначално написано от Pamaa
![]()
![]()
![]()
Леле,днеска беше първият учебен ден на най-добрата ми приятелка и се оказало,че в класа са 16 момичета и 4 момчетаНа всичкото отгоре тя твърди,че момчетата не били хубави
Голямо мазало
Иначе и аз ще нося цвете на класната
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
ляляляляляля ..
![]()
оф колко малко време остава..
theo <333
И ние с Djenka сме така само че сме 21-22 момичета а момчетата за грозни зубъриПървоначално написано от syrena
поне има батковци
![]()
Аз моите неща не ги подвързвах преди, но сега смятам само учебниците, че съм малко неподредена и всичко ставаше на баница![]()
![]()
![]()
CherryBell13 тея батковци някога са били грозни зубари, така че![]()
Момчетата като са малки почти всички са грозноватички
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е вярно!!! брат ми когато беше 8 клас беше хубави сега е де
![]()
То , защото ти е братПървоначално написано от CherryBell13
Не , наистина се намират хубави момченце и в 8 клас , 90% са си хубавци
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Днеска оправяхме квартирата, и преди малко се върнахме.Списъка с учебниците също е излязъл и общо взето нямам търпение да почне училище, макар,че бързо ще ми мине мерака![]()
![]()
аз още не съм си купила никакви тетрадки.чакам да мине родителската във вторник ии сряда отивам да си купя тетрадки,химикали,моливи,л нии,папки и всякакви такива простотий.![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Аз, неПървоначално написано от gummybear
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Плаче ми се, колко долни хора има.Всичко ще направят,за да развалят вживота ти, не мога да повярвам.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
историята е изцяло реална но признавам че съм объркал датитеПървоначално написано от aras97
бях в гимназия от 2002 до 2007, ерго съм бил подготве 2002, а не 2003
завърших 2007 и отидох в много престижния университет и прочие
завърших го това лято
иначе оксфорд и кеймбридж се завършват за 3 години, както и повечето добри английски университети
2 дни,сладури.Само 2.
Нямам търпение,много искам да си видя класа,доста си го харесах.^^
Иначе..покупки..ми остават по-не-толкова-важни неща като:
есенни обувчици,дънки(не ми е толкова спешно) и жилетка.С всичко останало съм готова.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Такам, а на мен ми остават учебници, трябва да си взема картона от фелшерката.. даа, не е малкоУтре вероятно ще го свърша
Ии понеже ни искат с черни панталони/дънки, засега ще притикам, имаме един чифт у назе, ама ще тряббва да си взема поне още 2.
Не се виждам цяла седмица само с един чифт....
Всъщност са 3, защото все още не е минал 12-ти.
И пак не броите както трябва !!Първоначално написано от zlatit0o
12-ти, 13-ти и 14-ти .. айде кажете ми, че са 2 дни. То може вече да е 12-ти, ама са минали едва час и 40 минути
.